Lumea viitorului la Berlin

Astăzi are loc deschiderea IFA 2013, cel mai mare târg internațional de electronice de consum din lume.

IFA are loc în fiecare toamnă la Centrul Expozițional Messegelände din Berlin.Anul acesta va avea loc pentru a 53-a oară. Peste 1.400 de expozanți din 50 de țări sunt așteptați la ExpoCenter din Berlin, în perioada 6-11 septembrie. Acestea vor prezenta cele mai bune produse noi din lumea aparatelor electrocasnice și a produselor electronice de consum. Secțiunile acoperă întregul spectru de produse, de la televizoare la sisteme audio, de la aparate foto la smartphone-uri, de la calculatoare la cuptoare cu microunde.

Și aici se regăsesc tendințele actuale, principala fiind sustenabilitatea Back to the Future – un eveniment axat pe durabilitate, protecția mediului și sustenabilitate. Căutați la târg aparate care economisesc energie și gadgeturi pentru un stil de viață sănătos. Ideile de design sunt prezentate într-o expoziție specială Usability Park. Centrul internațional de design din Berlin ( IDZ ) arată cum un design bun face ca tehnologia să fie mai comodă și mai utilă pentru oameni.

Mai multe informații despre expoziție pot fi găsite pe site-ul oficial al IFA – 2013.

Citește mai mult  IFAB oferă canapele la preț redus
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: