Foarfecă de arbust Bagel

Marca franceză Qui est Paul? a prezentat o noutate amuzantă la expoziția Maison & Objet din primăvara anului 2012, care va fi foarte curând la îndemâna grădinarilor și a proprietarilor de daci.

Articole din Qui est Paul? Atrag atenția prin culorile lor vii și designul vesel. Aceste caracteristici disting și acest nou model al mărcii- stropitoarea originală Ohlalà. Corpul în formă de bară al capului de duș nu servește doar ca rezervor de apă, ci și ca mâner. O altă caracteristică specială Două guri pentru udarea plantelor: prima îngustă și lungă, iar a doua lată pentru umplerea stropitorului cu apă (are o gură de plastic detașabilă cu găuri pentru un efect de "udare prin ploaie" ).

Designerii de la studioul spaniol CrousCalogero au inventat neobișnuita cană de udat. Inspirat de dansul național din provincia lor natală, Catalonia. Dansul sardanei este un dans rotund – participanții își unesc mâinile pentru a forma un cerc mare. Iată ce au decis designerii să surprindă în creația lor.
Ohlalà stropitoare fabricate din polietilenă reciclată și disponibile în șaptesprezece culori diferite.

Citește mai mult  Kärcher face față murdăriei
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: