Gardena pregătește serele pentru primăvară

Cu noile unelte marca Gardena este posibil să se cultive plante în sere chiar și atunci când în grădină este zăpadă.

Uneltele profesionale Gardena ajută grădinarii la cultivarea în sere. O sapă de grădină Gardena cu o lățime de lucru de 9 cm este perfectă pentru plivit, plivit, slăbit și nivelat. Grebla compactă Gardena ajută la pregătirea terenului pentru plantare. Acestea au o lățime de numai 25 cm, astfel încât sunt utile chiar și atunci când se lucrează în zone restrânse din sere. Pentru replantarea și îndepărtarea tuberculilor, discul de flori Gardena Flower Trowel, cu lățimea de 8,5 cm, este proiectat. Este fabricat din oțel solid acoperit cu duroplast. Mânerul este ergonomic și stă bine în mână.

Mânerele Gardena combisystem sunt partenerul ideal pentru aceste unelte. Acestea pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră și pot fi ușor de schimbat dacă este necesar. Toate mânerele cu dispozitive de fixare brevetate și garanție de 25 de ani. Cea mai universală opțiune – Mâner din aluminiu Gardena cu o lungime de 130 cm. Este confortabil să lucrezi cu ea fără să te apleci la pământ. Ceea ce înseamnă mai puțină tensiune pe spate. Un alt model pentru o muncă confortabilă – mănuși Gardena pentru lucrul în sol. Aceștia sunt confecționați dintr-un material durabil și respirabil, iar în zona palmei și a vârfurilor degetelor sunt completate de un strat de latex antiderapant și hidrofug.

Citește mai mult  Confort în aer liber
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: