Kärcher taie lemnele de foc și îndepărtează gunoiul

Gama Kärcher de motoferăstraie și suflante fără fir pentru lucrări în curte, grădină și horticultură.

Ferăstrăul cu lanț Kärcher CS 330 Bp este util pentru a face lemne de foc, pentru tăierea sezonieră a copacilor din grădină și a vegetației ornamentale. Echipat cu o frână electrică care oprește imediat ferăstrăul într-o situație de urgență. Motor fără perii și sistem automat de lubrifiere a lanțului pentru o durată de viață mai lungă.

Suflanta turbo Kärcher LB 850 Bp poate îndepărta cu ușurință frunzele și resturile de pe aleile din grădină, de pe verandele exterioare și de pe gazon sau din parcările de mașini pentru a elimina murdăria încăpățânată. Dispozitivul are o greutate redusă ( 2,3 kg fără baterie ) și un nivel de zgomot redus ( 82 dB ).

Uneltele se bazează pe o tehnologie care utilizează baterii reîncărcabile litiu-ion, compatibile cu toate modelele. Celulele sunt ușor de înlocuit și au ( până la 50% ) mai puțin timp de încărcare în comparație cu bateriile similare de pe piață. Sunt disponibile trei modele diferite fără fir cu indicator de încărcare luminos, în funcție de aplicație.

Citește mai mult  Kärcher Udare fără stropitoare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: