Noul gadget de grădinărit de la Bosch

Noul Bosch ART 23-10,8 LI este echipat cu o lamă foarte robustă și o baterie LI avansată cu o capacitate de 2.0 Ah.

Noul ART 23-10.8 LI, un trimmer ergonomic și puternic, cu un acumulator avansat, este disponibil în gama de unelte de grădină Bosch, care este cu 65% mai eficient. Trimmerul are cel mai robust sistem de tăiere din clasa sa.. Lamă super puternică. Placa de bază special dezvoltată face foarte ușoară schimbarea. Și este practic imposibil să o strici.. cuțitul se retrage automat atunci când lovește un obiect rigid.

Pachetul de baterii îmbunătățit pentru familia 10.8 Li extinde semnificativ durata de viață a bateriei trimmerului. Tehnologia LI asigură faptul că unealta este întotdeauna gata de utilizare, fără autodescărcare. Și este nevoie de mai puțin de o oră pentru a încărca complet bateria. Diametrul de tăiere al noului Bosch ART 23-10,8 LI este de 23 de centimetri și, cu o baterie complet încărcată, acoperă 200 de metri de iarbă crescută. Dispozitivul este foarte ușor de utilizat: inclusiv bateria, cântărește mai puțin de două kilograme. Noul trimmer își atinge performanța anunțată cu ajutorul unui cip special Syneon care permite un control total asupra energiei dispozitivului. Această abordare asigură cea mai bună performanță posibilă pe orice șantier de lucru.

Citește mai mult  KÄRCHER personalizează echipamentele
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: