tăietor de tufișuri

Arbuști și garduri vii modelate ca în cele mai bune parcuri din Europa – cu foarfecele de arbuști electric și cu acumulator GARDENA.

Gardurile verzi au nevoie de tăiere constantă. Important pentru aspectul și sănătatea plantelor dumneavoastră. Alternativa la foarfecele de grădină și la alte unelte manuale.. Modele electrice și pe baterii GARDENA. Economisesc timp și efort atunci când vă îngrijiți grădina.

Pentru garduri vii înalte și lungi Foarfecă electrică pentru arbuști ErgoCut 58. Lamele se rotesc la 90 de grade. Puteți tăia gardul viu în timp ce stați de o parte și de alta a gardului viu și fără a vă schimba poziția mâinii. Ascuțirea cu laser asigură o tăiere rapidă și netedă. Lungimea lamelor este.. 58 cm. Greutatea foarfecelor electrice 3,9 kg.

ErgoCut 48 sau ErgoCut 42 sunt concepute pentru arbuști mici. Lungimile lamei sunt de 48 și 42 cm, iar greutatea 3,8 și 3,4 kg.

Mașină de tuns gard viu EasyCut 50-Li cu acumulator GARDENA Universal. Frumusețea sa constă în bateria puternică reîncărcabilă litiu-ion. Încărcarea durează o oră întreagă de utilizare continuă! Modelul nu se bazează pe cordoane sau amestecuri de combustibili. Și cântărește doar 2,9 kg.

Pentru modelatorul de grădinărit Foarfecă ComfortCut cu o lamă scurtă. Două lame cu un strat special pentru a preveni lipirea frunzelor. Afișajul cu LED-uri indică starea de încărcare și necesitatea reîncărcării.

Citește mai mult  GARDENA are grijă de grădina dumneavoastră
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: