Ariston va încălzi apa până la ora stabilită

Încălzitoarele de apă Ariston încălzesc apa pe un temporizator și o fac să nu aibă germeni.

Ariston Thermo oferă soluții convenabile în perioada de întrerupere a apei pe timp de vară- Încălzitoare de apă, care sunt foarte utile atât în casa de la țară, unde nu există încălzire centrală, cât și în apartament.

Încălzitoarele de apă Velis sunt interesante și pentru că sunt echipate cu sistemul profesional de protecție împotriva bacteriilor ECO. Prin încălzirea apei la o temperatură de peste 70°C, acest sistem efectuează un ciclu automat de curățare a rezervorului intern de orice microorganisme acumulate. Iar aparatele ABS VELIS POWER din gama Velis au un strat de acoperire Ag+ care asigură o purificare continuă a apei și previne apariția coroziunii.

Modelul ABS VELIS INOX QH va fi interesant pentru cei care sunt preocupați de economisirea energiei. Încălzitorul de apă este echipat cu un afișaj LCD și o funcție de programare care vă permite să setați până la două perioade de încălzire a apei pe zi. Apa va fi gata la ora stabilită, iar pe afișaj va apărea READY (PREGĂTIT). Acest lucru asigură faptul că încălzitorul de apă nu funcționează "în gol" iar cu un tarif de noapte va reduce consumul de energie electrică cu până la 75%.

Citește mai mult  Țevile roz REHAU devin și mai fiabile
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: