Țevile roz REHAU devin și mai fiabile

În luna iulie, compania REHAU a lansat pe piața Românesc noua generație a sistemului de conducte RAUTITAN PINK.

RAUȚAN ROZ- Sistemul de conducte conceput pentru încălzirea prin pardoseală și conectarea radiatoarelor. Versiunea actualizată a țevii de la REHAU este mai accesibilă și fără a compromite faimoasa calitate germană.
Sistemul include o gamă largă de fitinguri, astfel încât puteți conecta conducta de polietilenă reticulată RAUTITAN PINK PE-Xa la toate cele mai populare modele de radiatoare. Tipul de conexiune este complet irelevant.. fie că este vorba de podea, de perete sau de plintă. În plus, toate componentele RAUTITAN PINK modernizat ( de la fitinguri la unelte de asamblare ) sunt compatibile cu sistemele RAUTITAN, ceea ce simplifică semnificativ reparațiile.

sistemul RAUTITAN PINK este rezistent la scurgeri. Potrivit chiar și pentru garnituri ascunse și nu va strica vederea camerei. Rezistă la temperaturi ridicate, nu se teme de coroziune și depuneri de calcar. Iar longevitatea acestui sistem este de peste 50 de ani.

Citește mai mult  Căldură colorată
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: