Cum să găsiți o masă glisantă care să se potrivească portofelului dvs

Ce poți cumpăra cu o anumită sumă de bani în portofel? Familiarizați-vă cu tabelele glisante din cele patru categorii de prețuri și decideți dacă trebuie să vă măriți bugetul. Sau, alternativ, mai mici?

Clasa economică ( 2 500-8 000 Leu. )

Structuri simple, mecanisme simple. În partea inferioară a gamei de prețuri se găsesc mese de luat masa glisante, cu cele mai simple mecanisme de transformare. Acestea sunt adesea "capete de carte" cu părți ale blatului fixate cu balamale. Atunci când masa este pliată, ele atârnă în jos în părțile laterale, iar atunci când este transformată, ele sunt ridicate și fixate cu suporturi suplimentare. Designul este fiabil, dar nu foarte confortabil Cei care stau jos stau în calea picioarelor. Pentru puțini bani puteți găsi modele cu alte mecanisme: o inserție centrală în blatul mesei, un piedestal glisant etc. Dar, de cele mai multe ori, aceste modele se regăsesc în alte categorii de preț.

O masă economică tipică are dimensiuni mici, este fabricată din plăci aglomerate laminate sau din lemn masiv de pin și este fabricată în România.

Clasa de mijloc ( 8 000-50 000 Leu. )

Mobilier bun pentru bani rezonabili. Cumpărați o masă de luat masa glisantă- nu este deloc o problemă, dacă ați alocat de la una la câteva zeci de mii de Leu pentru achiziționarea acestuia. La capătul superior al acestui interval de preț putem găsi modele laminate de fabricație italiană la aproximativ 30k. ( o persoană de fiecare parte a mesei ) freacă. Mesele reale de mesteacăn din Belarus sunt vândute, și numai 10-20 de mii. Leu. ( în funcție de dimensiune, sunt disponibile în lemn masiv de hevea din Malaezia;. Există o mulțime de piese cu blaturi de lucru din sticlă și "aripi" realizate din același material.

Citește mai mult  Prima colecție de mobilier cu adevărat tapițat de la Horm

Un piedestal glisant este unul dintre mecanismele tradiționale de transformare a mesei de luat masa.

În imagine: Masa de sufragerie Tonon 868.

Mecanisme tradiționale de pliere. Cel mai convenabil și durabil dintre ele inserții în centrul blatului de masă. Atunci când masa este pliată în sus "panouri suplimentare se află înăuntru sau se depozitează separat, undeva în cămară. Iar când sosesc oaspeții, cele două jumătăți ale blatului de masă sunt îndepărtate și spațiul eliberat este umplut cu aceste inserții. Cu o lățime de 37-50 cm, acestea oferă două ( o persoană pe fiecare parte a mesei ). Puteți cumpăra, de asemenea, o masă de luat masa cu un mecanism flip-up ( blatul mesei dublează suprafața ) sau cu un piedestal glisant: acesta extinde masa într-o parte cu aproximativ 50 cm.

În cazul modelelor cu preț mediu, există de obicei un singur suport central care poate fi folosit pentru a mări masa de luat masa, deși modelele mai scumpe pot avea mai multe.

Clasa Premium ( 50 000-100 000 Leu. )

Elegant și de bun gust. În segmentul de preț premium, puteți cumpăra o masă de luat masa pliabilă de calitate excelentă. Producător – Aproape orice fabrică europeană, cu excepția pieselor unicat realizate manual. Sunt posibile diferite versiuni de materiale și combinații ale acestora. Blatul mesei este adesea realizat din lemn masiv sau furniruit și sticlă călită, inclusiv modele cu motive. Picioarele sunt realizate din metal masiv, ciocănit… Dimensiunile mesei- orice, de la standard la foarte mare.

Producătorii oferă mese glisante cu mecanisme automate. Masa din fotografie are sertare suplimentare care se extind simultan și simetric.

Citește mai mult  Fantoma dinastiei Ming

În imagine: Masa de sufragerie Odyssey CS / 4043 de Calligaris.

Mecanisme inovatoare. Printre modelele din această gamă puteți găsi atât modele tradiționale, cât și modele neobișnuite. Un mecanism destul de comun care vă permite să dublați suprafața mesei. Când este pliată, este o masă pătrată obișnuită, dar când este transformată, "aripile" se extrag de sub blatul de masă pe ambele părți. Apropo, în segmentul premium, acest model poate fi echipat cu un mecanism hidraulic ( similar unui ridicător cu gaz )- poate fi literalmente dezasamblat cu un singur deget.

Un producător premium de mese culisante care lucrează cu designeri de top.

  • Masă de sufragerie Louvre 8007 de Tonin casa.
  • Masă de sufragerie Sol de Bonaldo.
  • Masă de sufragerie Tale de Fiam.
  • Masă de sufragerie Alfa de Cattelan italia.

Clasa de lux ( 100 000 Leu. și multe altele )

Din atelierul de tâmplărie. De regulă, o masă de lux este făcută la comandă.. în România, Italia, Franța etc.. Puteți alege toți parametrii următorilor produse: dimensiunea, materialul, finisajul și mecanismul de transformare în cadrul stilului general al colecției. Disponibile în lemn de trandafir sau mahon, sculptate manual și placate cu aur, mesele noastre de sufragerie variază de la cele mai impunătoare la cele mai mici de exemplu, cu bază din fildeș și/sau cu blat de masă încrustat. Discutați cu dealerul local despre opțiunile dvs. pentru decoruri exclusive.

În zilele noastre există mecanisme de transformare mai sofisticate, cum ar fi această masă din imagine, unde o singură atingere este suficientă pentru a scoate două lame de sticlă într-o mișcare circulară ușoară.

Citește mai mult  Casa&Objet, toamna 2012. Tendința Bling-Bling. Culoare

În fotografie: masa de sufragerie Calligaris Orbital.

De la prezentarea de modă. Hiturile de la Salone del Mobili din Milano și de la Maison Objet din Paris costă la fel de mult ca și mesele făcute în casă produse. De multe ori, acestea sunt mese de designer de la mărci mari, iar mecanismul lor de transformare poate fi chiar inimaginabil. Replicile modelelor devenite celebre cu zeci de ani în urmă, dacă nu chiar cu secole în urmă, sunt, de asemenea, foarte apreciate. Ele sunt produse de producători moderni, adesea în ediții limitate. Nu este un produs de masă, iar exclusivitatea este un lucru pentru care trebuie să se plătească!

Mesele de sufragerie culisante lux se caracterizează prin designul lor superior și mecanismul perfect de transformare.

Catalog de masă

A362-901 Masă de sufragerie Carleton Schnadig Buci 194558 masă de sufragerie Marca Du Bout Du Monde Masă de luat masa TT Pusha brand
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: