Cum de a crea un interior tineresc

Locuințele tinerești cu o ambianță creativă pot fi aranjate nu numai într-un studio de lux cu ferestre de vedere, ci și într-un apartament mai vechi într-o comunitate de dormitoare.

Ce trebuie să aveți în vedere?

Podul. Creați un interior de cameră de tineret în stilul loft la modă orice persoană creativă poate face acest lucru: posibilitățile de imaginație sunt enorme.

Loft – O suprafață nerezidențială transformată în spațiu de locuit. Ideea a luat naștere și a câștigat popularitate în America și Europa, unde spațiile industriale abandonate erau foarte ieftine. În România de astăzi, mansardele sunt locuințe de elită pentru clasa creativă și pentru cei care se consideră ca atare.

Nu toată lumea poate trăi într-un loft real, deoarece estetica unor astfel de camere Spații deschise mari și sunt mulți oameni care au nevoie de un colț de liniște pentru a-și recăpăta calmul. Dar nimeni nu se opune la decorarea interiorului în acest stil.

De ce aveți nevoie?

Renunțarea la tapet, laminat și gresie și faianță. Interioarele camerelor de tineret întâmpină pereți din beton sau cărămidă fără tencuială, creând o atmosferă casual, ca de garaj. Astfel de pereți au nevoie de un tratament special împotriva prafului, a umezelii și a germenilor. Poți să trăiești așa ( după un timp, vii cu o altă concepție pentru casa ta ). De asemenea, potrivit designerilor, tavanul nu trebuie să fie aranjat, deoarece scurgerile și fisurile arată foarte pitoresc. Podeaua ar trebui să fie de preferință turnată, dar o șapă de beton acoperită cu lac va fi de asemenea suficientă. Un covor de epocă sau un covor simplu, rustic, de tip patchwork, poate fi aruncat cu dezinvoltură deasupra.

Citește mai mult  Shabby-chic

Finisajul în stil mansardă nu se potrivește cu mansarda. Pereții goi, podelele din beton și un tavan fals ar trebui să vă reamintească faptul că locuința a fost transformată în grabă dintr-o zonă industrială.

Transformatoare de mobilier. Canapele-pat, mese pentru fotolii, rafturi cu scări, iPufs ( pufuri combinate cu difuzoare și prize de curent pentru gadgeturile Apple ) și alte modele multifuncționale O adevărată descoperire pentru interiorul creativ.

Bucătărie în mijlocul apartamentului. Designul camerei pentru tineri lasă zona de bucătărie în mijloc. Dispunerea insulară a blocului de bucătărie, deschisă pe toate cele patru laturi, vă permite să vă mișcați liber în timp ce gătiți fără a întrerupe o conversație prietenoasă.

În imagine: bucătărie din proiectul fotografic al Irinei Kaidalina.

Un loc neobișnuit pentru un dormitor. Cabină separată, alcov, mezanin Iată care sunt locurile potrivite pentru a integra patul într-un interior tânăr. Vă puteți mulțumi cu un pat care se retrage într-un dulap sau într-o nișă în perete. Principalul lucru este Dormitorul trebuie să fie decis într-un mod neașteptat: în primul rând este un obiect de artă, apoi este un loc de relaxare (pentru că tinerii au lucruri mai importante de făcut decât să doarmă! )

Lucruri vechi pentru o viață nouă. Elementele de design ale tinerilor sunt din ce în ce mai des lucruri vechi. În loc de o canapea.. fotolii în loc de dulapuri Un cufăr cumpărat de la un târg de vechituri în loc de pat pentru oaspeți.. un tobogan cu saltea gonflabilă. Imaginația vă ajută să creați interioare unice și distractive pentru aproape nimic!

Detalii industriale și de exterior. Cu cât mai mare, cu atât mai bine. Orice este bun: afișe, panouri de tramvai, neoane, graffiti, bicicleta ta preferată atârnată pe perete, un candelabru din bare de armătură și, bineînțeles, spoturi industriale!

Citește mai mult  8 sfaturi pentru cei care planifică un interior în stil fusion

Lofturile iubesc estetica industrială a marelui oraș. Deșeurile industriale își găsesc aici o a doua viață. Iar accesoriile vor fi realizate din bucăți de sticlă și accesorii, panouri și indicatoare stradale, resturi de afișe și tăieturi de ziare.

 • Paravento ecran din sticlă dicroică colorată de Cappellini.
 • Candelabru 104011011011017370 de BoConcept.
 • Panou de legende urbane FA0070267-0475 de IFAB.
 • Cadru de știri 99 din fabrica Zoeppritz. Materiale: Bușteni, carton, placaj, sticlă.
 • Poster Prints Wildfire Set de 3 07373 de Eichholtz.
 • Suport pentru camera foto veche FA007010187-0396 de IFAB.

Proiecte plate ultramoderne

Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de Le Atelier Architects Interiorul unui apartament dintr-un proiect al decoratoarei Anna Pavlova Interiorul unui apartament dintr-un proiect al arhitectului Dmitry Sorochan
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Comments: 1
 1. Irina

  Care sunt principalele caracteristici ale unui interior tineresc? Ce culori, materiale sau elemente de design pot fi folosite pentru a crea un astfel de spațiu? Care sunt sfaturile tale pentru a da un aspect tânăr și energic unui interior?

  Răspunde
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: