Un apartament cu un dormitor într-un stil tineresc: de arhitectul Dmitri Grigoriev

Cum cred tinerii că ar trebui să arate o casă modernă? Răspunsul poate fi găsit într-un proiect realizat de un tânăr arhitect din Kazahstan.

Accentul dominant al proiectului a fost patul neobișnuit. Acesta este încorporat în volumul apartamentului și plutește ca și cum ar fi deasupra podelei.

Informații despre apartament: Un apartament cu o cameră de 33 mp, cu un dormitor dublu și o baie cu masă. Într-o clădire de cărămidă cu 16 etaje din Ust-Kamenogorsk.

Proprietarii apartamentului: cuplu tânăr.

Ce își doresc clienții: interior tânăr și modern.

Planuri de etaj pentru un apartament cu un dormitor după conversie.

Conceperea unui proiect pentru prieteni este atât ușoară, cât și dificilă. Pe de o parte, cunoscând caracterul, hobby-urile și predilecțiile clienților dvs., este mai ușor să nu greșiți în alegerea unei soluții pentru decorarea apartamentului. Pe de altă parte, clienții vin și pleacă, iar tu nu te poți ascunde de prieteni, acest interior îl vei vedea de fiecare dată când vei veni să îi vizitezi.

acest proiect.. Un exemplu excelent de design de apartament cu o cameră ( este ușor de văzut ) prietenii au lucrat la el- de proprietarii și arhitectul Dmitri Grigoriev. Proiectul este plin de soluții interesante și îndrăznețe.. În zona de oaspeți, pereții sunt acoperiți cu tapet cu un motiv vegetal neobișnuit ( natura însăși a venit în casă ). În baie, același design acoperă tavanul și mobilierul; interiorul nu este stricat de radiatoarele ( toată încălzirea este ascunsă sub podea ) iar zona de dormit este amenajată atractiv un adevărat "pat de piatră".

Citește mai mult  Apartament familial spațios în Kiev: designerul Viktoria Feinblat

Culoarea interiorului este austeră, cu doar câteva accente luminoase, sub forma unui scaun și a unei cuverturi de pat roșii.

Interiorul apartamentului are două puncte care unesc toate camerele- turnat podea albă și model pe pereți sau tavan sub forma unui rând de copaci.

Ca element de zonare este o partiție construită care desparte vizual cele două zone adiacente.

Odată conectat, balconul devine parte din spațiul de locuit.

Fiecare membru al familiei are propriul loc de muncă pe fostul balcon.

Între zona de living, dormitor și bucătărie există un perete despărțitor cu ecran cu plasmă pe ambele părți.

Fronturile bucătăriilor și blatul de lucru – blat – plan de lucru au primit un design contrastant Negru lucios și piatră naturală ușoară.

Aceasta este o altă opțiune pentru aranjarea mesei de luat masa. Dacă îl instalați în deschidere, bucătăria va fi mult mai spațioasă.

O parte a cubului de pat este luminată ( intensitatea luminii poate fi reglată ) în plus, un ceas este încorporat în el, făcând din pat un adevărat obiect de artă.

Baia este stilizată în conceptul general- nu există un finisaj de perete ca atare, ci doar finisaje și lacuri speciale.

Tavanul din baie este realizat din segmente de sticlă mată cu imprimare de tapet. Întregul tavan în sine este funcțional și servește ca sursă principală de lumină.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: