Interiorul unei camere de zi clasice: designerul Natalia Zorina

Adesea, camerele de zi clasice sunt fie supraîncărcate cu diferite detalii, fie, dimpotrivă, prea obișnuite și previzibile. Dar în această casă de țară, interiorul arată proaspăt și vesel.

Camera de zi în nuanțe pastelate, proiect de design al Nataliei Zorina – participantă la concursul "Textile în interior" din cadrul concursului "Design interior"

Decorând camera de zi din casa de țară de pe Riviera Franceză, designerul Natalia Zorina a căutat să creeze un amestec armonios de texturi și tonuri pe bază de nuanțe pastelate cu câteva stropi strălucitori. Atunci când a reproiectat camera de zi, autorul a fost ghidat de interioarele camerelor de zi clasice cu decorațiuni textile rafinate. La baza schemei de culori se află tonurile lăptoase pardoselile de marmură, pereții, diverse corpuri de iluminat, tapițeria și husele scaunelor. Aceeași nuanță pastelată caldă, dar puțin mai bogată, este folosită pentru draperiile luxoase. Mobilierul solid și întunecat contrastează cu ele, iar accentele decorative sunt create de culorile vinului roșu și ciocolatei. Interiorul camerei de zi clasice din această casă arată proaspăt și modern datorită unei varietăți de decorațiuni textile atent selectate. Pe lângă funcția decorativă, materialul textil a rezolvat și o altă problemă practică: lambrechinele largi au acoperit casetele tehnice pentru copertine, iar perdelele în sine au fost "luminate" în tonuri calde de crem și bej design lambrequin masiv și extinde vizual limitele deschiderilor de ferestre.

Citește mai mult  Design relaxat pentru o cameră de zi mică: dansând pe șemineu
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: