Garsonieră gri perlat în II-18: design de Elena Zorina

Cum să transformați un apartament tipic studio într-un spațiu de locuit confortabil? Designerul Elena Zorina sugerează să vă jucați cu culorile și oglinzile și, dacă este posibil, să scăpați de ușile redundante și să le înlocuiți cu uși glisante, care economisesc spațiu pe podea.

O canapea lângă fereastră ascunde pervazul, iar un portal cu oglindă mărește vizual spațiul de locuit.

Detalii despre apartament: Apartament cu 1 dormitor de 40 mp. m într-o clădire din seria II-18.

Proprietarul apartamentului: femeie de afaceri.

Dorințele clientului: Creați un interior în schema de culori preferată.

Planul unui apartament tipic cu 1 dormitor.

Clienta a sugerat ca designul apartamentului său cu un dormitor să fie foarte grafic și contrastant, în tonuri de gri perlat, culoarea pietrei sale preferate, agata. S-a decis să se adauge roșu ca accent la culorile principale se regăsește, de asemenea, în culorile acestei pietre.

Acest apartament cu 1 dormitor.. Un apartament tipic cu o cameră cu un perete portant în mijloc, din care era imposibil să scapi de. Designerul a trebuit să găsească alte modalități de a mări vizual spațiul de locuit.
În singura cameră de zi am organizat o cameră de zi, care se transformă seara în dormitor. Loggia a fost izolată și transformată într-o zonă de relaxare suplimentară cu canapea și bibliotecă. Un garderobă, construit lângă dormitor, are uși glisante că "pleacă" în interiorul pereților și să nu aglomereze spațiul de locuit. Ușile de la bucătărie și living au fost eliminate, transformând ușile într-un portal cu oglinzi.

În bucătărie este amenajată o masă de luat masa originală lângă fereastră și un bar, care poate fi folosit ca loc de muncă. Valuri pe un perete ( panouri 3D ) fronturile bucătăriei de pe suprafața opusă sunt decorate cu sticlă de grafit. Sticla întunecată reflectă peretele voluminos din cealaltă parte a camerei, făcând ca spațiul să pară mai mare decât este de fapt.

Citește mai mult  Cum să adăugați accente vibrante la un interior?

Datorită unei oglinzi mari în hol și a finisajului cu oglinzi al ușilor, holul s-a transformat într-o oglindă spațiu. O strălucire ca o oglindă nu numai că creează o atmosferă festivă, dar atrage atenția și asupra lintelului voluminos – un perete portant.

Blocul TV este realizat din gips-carton, cu compartimente speciale pentru televizor și nișe pentru rafturi de sticlă. Întreaga structură este vopsită – la fel ca și pereții – cu vopsea decorativă. Ca urmare, unitatea de rafturi se dizolvă pe pereți, mărind vizual spațiul camerei de zi.

Pentru bucătărie, fereastra a fost comandată special în laminat stacojiu – o simplă fereastră transformată în obiect de artă, o ramă festivă pentru priveliște.

Loggia este foarte luminoasă: o canapea roșie și o bibliotecă roșie "caldă" interior chiar și în amurg.

Pentru a schimba vizual volumul micii băi, pereții sunt acoperiți cu un mozaic pestriț, de la stacojiu la agat. Nici înălțimea, nici lățimea camerei nu sunt accentuate în acest fel.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: