Culorile Golfului Biscaya: apartament de Elena Zorina

Designerul Elena Zorina vorbe╚Öte despre cel mai recent proiect al s─âu, un apartament de 80 de metri p─âtra╚Ťi cu balcon. m, ├«ntr-o cl─âdire nou─â a unui complex reziden╚Ťial de clasa business.

Clien╚Ťi ╚Öi dorin╚Ťe.

Fiica clien╚Ťilor mei obi╚Önui╚Ťi a vrut ca interiorul s─â aib─â mai multe nuan╚Ťe de turcoaz, de cer ╚Öi de ocean. Stilul interior este neoclasic, cu elemente de art deco.

Cum a ap─ârut acest nume?.

M-am uitat prin arhiva de fotografii din c─âl─âtoriile mele ├«n Spania ╚Öi am g─âsit o fotografie din San Sebastian, pe malul oceanului. De aici ╚Öi denumirea "Culorile Golfului Biscaya". Eu am sugerat albastru O palet─â turcoaz combinat─â cu culori bej naturale. Se potrive╚Öte conceptului: nuan╚Ťe turcoaz de cer ╚Öi ocean; bej calm; albastru lini╚Ötitor, ad─âugarea obligatorie de alb.

Planificare.

Apartament transformat dintr-un apartament cu dou─â camere ╚Öi buc─ât─ârie separat─â ├«ntr-un apartament cu trei camere ╚Öi buc─ât─ârie deschis─â.. camera de zi. Acest lucru se datoreaz─â dimensiunii apartamentului. Dispunerea este influen╚Ťat─â ╚Öi de pozi╚Ťionarea ferestrelor. Este clar c─â sufrageria trebuie s─â fie centrul compozi╚Ťional. Am reu╚Öit s─â construim pere╚Ťii desp─âr╚Ťitori astfel ├«nc├ót s─â fie "complicat" forma a m─ârit ad├óncimea camerei de zi ╚Öi a permis dormitoarelor s─â aib─â spa╚Ťii de depozitare adecvate.

Ce camere sunt acolo.

Acesta este holul de intrare, buc─ât─âria openspace- Living, baie, WC, sp─âl─âtorie, dormitor pentru copii, dormitor matrimonial cu birou, vestiar. Toate atributele unei case confortabile ├«ntr-un spa╚Ťiu relativ mic.

Camera de zi și bucătărie.

Camera de zi ╚Öi buc─ât─ârie unite. Este un studio ├«n zona de buc─ât─ârie, sufragerie ( mas─â de luat masa, canapea ) ╚Öi zona de living. Zon─â special─â de vizionare ( televizor/video ) realizat─â la comand─â. Iar piesele prefabricate – o canapea ╚Öi o consol─â – organizeaz─â zona de living.

Cite╚Öte mai mult  Apartament cu dou─â niveluri ├«ntr-un stil modern: designer Vyacheslav Sidorenko

Perdelele foarte simple și o paletă proaspătă subliniază lumina și aerul interiorului.

Aici, din nou, tema nautic─â. Partea de sus ( dulapuri ) este luminoas─â, cu fa╚Ťade netede; partea de jos este albit─â ( capuccino deschis ) cu textur─â de lemn expus. Aparatele de buc─ât─ârie ╚Öi frigiderul sunt decalate pentru a "dizolva" spa╚Ťiul. Totul este g├óndit c├ót mai mult posibil.

dormitor principal.

Aceasta este o camer─â mare, combinat─â cu loggia. Tema brizei de mare este accentuat─â de tapetul de perete. Spa╚Ťiu de lucru pe loggia. Exist─â, de asemenea, un dulap de depozitare. Mobilier din colec╚Ťii diferite, dar complet ├«n concordan╚Ť─â cu stilul general al interiorului. Exist─â, de asemenea, un dulap mare, care este practic un dressing, destul de ├«nc─âp─âtor.

Dormitorul este ( pat, noptiere, comod─â ) budoar ( trufand─â ╚Öi puf ) dulap de haine ( dulap mare ╚Öi spa╚Ťios cu perete ├«nalt ) birou pe logie ( birou de lucru ╚Öi dulap de birou ).

Camera copiilor.

Deoarece copilul este deja la ╚Öcoal─â, camera lui este ├«mp─âr╚Ťit─â ├«n mai multe zone. Acesta este ├«n primul r├ónd un pat frumos ╚Öi confortabil, ├«n al doilea r├ónd o zon─â de joac─â cu spa╚Ťiu pentru depozitarea juc─âriilor ╚Öi, ├«n al treilea r├ónd, un spa╚Ťiu de lucru cu un raft de bibliotec─â vizavi de birou ╚Öi tot ce are nevoie pentru a studia.

De asemenea, camera copilului arată luminos și aerisit.

Baie.

b─âi mici, iar aici are doar 4,7 metri p─âtra╚Ťi. Este dificil de proiectat. Instala╚Ťiile sanitare ╚Öi de depozitare sunt ambele necesare ├«ntr-un astfel de spa╚Ťiu. Am identificat o zon─â pentru o toalet─â suspendat─â pe perete. Instala╚Ťia de perete ocup─â partea de jos, dar cutia de perete este proiectat─â p├ón─â la tavan. ├Än volumul rezultat, au fost plasate ni╚Öe. Blatul este suspendat ╚Öi asimetric, cu o margine sprijinit─â pe cada de baie. Am f─âcut blatul mesei mai lung, f─âc├óndu-l mai confortabil. Dac─â ar fi s─â umplem ├«ntreaga baie cu mobilier, ar fi destul de greoi. Rezultatul este u╚Öor ╚Öi lipsit de greutate, subiectele au g─âsit locul potrivit.

Cite╚Öte mai mult  Apartament pentru o familie t├ón─âr─â cu solu╚Ťii de iluminat interesante: designer Maria Vasilenko
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: