Elena Sidorina despre importan╚Ťa accesoriilor

Exist─â un set de accesorii care poate transforma rapid un interior..? Ar trebui ca accesoriile s─â fie alese de c─âtre designer sau de c─âtre proprietar?? Ce interioare sunt mai interesante de proiectat – private sau publice?? Spune designerul Elena Sidorina.

Despre accesorii. Accesoriile bine alese ajut─â cu adev─ârat la ├«mbun─ât─â╚Ťirea percep╚Ťiei spa╚Ťiului. Este acordul final al proiectului de design, care stabile╚Öte punctul focal al interiorului. Exist─â un motiv pentru profesia de decorator nu pentru a face schimb─âri drastice, ci mai degrab─â pentru a crea o atmosfer─â diferit─â cu elemente decorative. Am un set preferat de accesorii, care func╚Ťioneaz─â perfect pentru imaginea original─â a interiorului. Aceasta este ├«n primul r├ónd art─â modern─â: picturi ╚Öi sculpturi neobi╚Önuite. Florile ├«ntr-o vaz─â de form─â ╚Öi dimensiuni neobi╚Önuite, precum ╚Öi corpurile de iluminat din categoria "obiect de art─â".

Interiorul unei case mici de ora╚Ö pentru o familie mare. Buc─ât─ârie ╚Öi camera de zi combinate ├«ntr-un singur spa╚Ťiu deschis. Deasupra canapelei este at├órnat un tablou din colec╚Ťia de art─â modern─â Erarta. ale c─âror tonuri cere╚Öti sunt sus╚Ťinute de un covor semicircular. Acelea╚Öi nuan╚Ťe au fost ad─âugate ╚Öi la tapi╚Ťeria scaunelor de sufragerie. Lemnul domin─â ├«n dormitorul principal. Peretele adiacent patului tapi╚Ťat cu panouri de perete din lemn cu iluminare interioar─â.

Cu privire la selec╚Ťia de accesorii. De╚Öi un accesoriu se traduce din francez─â prin supliment, acesta este parte integrant─â a proiectului. Nu uita╚Ťi c─â decorul face ca interiorul s─â fie individual. A╚Öadar, pentru ca spa╚Ťiul s─â par─â complet ╚Öi s─â reflecte caracterul proprietarului, selec╚Ťia accesoriilor trebuie s─â se fac─â ├«n tandem ├«ntre designer ╚Öi client.

Cite╚Öte mai mult  Stepan Bugaev ├«n juriul MMS - cel mai bun home cinema. Al doilea sezon

Sarcina principal─â a proiectului a fost de a crea un interior, unde v─â pute╚Ťi ad─âposti de soarele fierbinte al de╚Öertului. Marmur─â alb─â ca decor principal face o treab─â excelent─â. Spa╚Ťiul de living este amenajat ├«n culori deschise, cu un furnir de mahon ╚Öi un covor de teracot─â str─âlucitoare ca accent.Ferestrele ├«nalte ╚Öi arcuite dau proiectului un aer medieval misterios. Clien╚Ťii au fost dispu╚Öi s─â experimenteze, a╚Öa c─â au decis s─â se joace cu contraste geometrice. Tavanul modern de o configura╚Ťie complex─â completeaz─â perfect liniile netede ale ferestrelor. Dormitorul combin─â toate tonurile din spectrul solar. Panourile de perete furniruite din lemn natural sunt folosite pentru decorarea pere╚Ťilor. Baia este realizat─â ├«n culori deschise. Marmura alb─â BlancoCalacattaBIOprot este folosit─â ca plac─â principal─â. Un pic de grafic─â a fost ad─âugat─â cu ajutorul elementelor gri ├«nchis: ramele u╚Öilor, banchete ╚Öi marginile jaluzelelor romane.

Despre interioare. ├Ämi place s─â lucrez at├ót cu spa╚Ťii publice c├ót ╚Öi private. Dou─â sarcini interesante care necesit─â o abordare diferit─â. Diferen╚Ťa poate fi v─âzut─â ├«n exemplul de ╚Öedin╚Ť─â foto. C├ónd fac un portret, fotograful se concentreaz─â pe o anumit─â persoan─â, ├«ncerc├ónd s─â ├«i surprind─â tr─âs─âturile faciale ╚Öi personalitatea. Atunci c├ónd fotografia╚Ťi o panoram─â sau un grup de persoane, este o problem─â diferit─â transmite atmosfera general─â. ╚śi aici este momentul ├«n care maestrul fotografiei schimb─â obiectivul la un unghi larg pentru a surprinde mai multe dintre fe╚Ťele implicate. Atunci c├ónd proiectez spa╚Ťii reziden╚Ťiale ╚Öi publice, folosesc, de asemenea, diferite "lentile". ├Än primul, v─â scufunda╚Ťi ├«n lumea clientului ╚Öi recrea╚Ťi un portret al acestuia ├«n interior. ├«n al doilea r├ónd, accentul este pus pe oameni, nu ├«ntotdeauna pe anumite persoane. ╚śi aici este interesant s─â studiem procesul de afaceri, s─â identific─âm publicul ╚Ťint─â ╚Öi s─â g─âsim solu╚Ťii care s─â creeze o imagine vizual─â.

Cite╚Öte mai mult  Premierea c├ó╚Ötig─âtorilor concursului "Din Spania cu design"

Un proiect interesant de spa╚Ťiu de locuit care combin─â un apartament duplex cu un studio de art─â privat ╚Öi gr─âdini pe acoperi╚Ö cu terase. Una dintre provoc─ârile cheie ale proiectului a fost g─âsirea unui echilibru ├«ntre spa╚Ťiul de intimitate, atunci c├ónd artistul lucreaz─â la picturile sale, ╚Öi spa╚Ťiul social necesar pentru divertisment, socializare cu familia sau organizarea de expozi╚Ťii private.

Etapele mele preferate ├«n munca mea. Eu am dou─â dintre ele. Primul este este, f─âr─â ├«ndoial─â, dezvoltarea unui concept ├«n care ochii sunt glazura╚Ťi de imagini ╚Öi idei noi. Al doilea este Finalizarea unui proiect, atunci c├ónd po╚Ťi vedea rezultatul muncii tale cu ochii t─âi.

Exist─â trei grupuri circulare care se ├«mbin─â perfect ├«ntre ele. Acest design ergonomic m─âre╚Öte spa╚Ťiul util ╚Öi poate g─âzdui 38 de locuri. Spa╚Ťiul este str─âb─âtut de verdea╚Ť─â, cre├ónd un flux continuu ╚Öi o rela╚Ťie coerent─â ├«ntre obiecte.Forma sinuoas─â a canapelei modulare face ca vizitatorii s─â poat─â manevra cu u╚Öurin╚Ť─â ├«ntre grupurile de canapele.

Despre ideologie. «Interiorul trebuie s─â creeze un mediu confortabil pentru activitatea uman─â. Acest manifest a fost ├«n aer ├«n to╚Ťi anii mei de facultate. ├Än consecin╚Ť─â, evit interioarele supra├«nc─ârcate ╚Öi nefunc╚Ťionale. Atunci c├ónd un spa╚Ťiu este organizat ╚Öi eliberat de dezordine, acesta ne poate aduce g├óndurile ├«n echilibru. Nu m─â refer doar la minimalismul steril. At├ót ├«n stil clasic, c├ót ╚Öi ├«n alte stiluri, pute╚Ťi g─âsi detalii ╚Öi obiecte interesante care vor func╚Ťiona perfect pentru imaginea unic─â a interiorului, p─âstr├ónd spa╚Ťiul ╚Öi aerul ├«n el.

Materialele naturale, cum ar fi lemnul și piatra, sunt folosite în proiect. Schema cromatică folosește culori calde pentru a da vizitatorului iluzia că se plimbă pe o plajă de nisip. Dar ce este o coastă fără apă?? Într-un grup este integrată o fântână artificială.

Cite╚Öte mai mult  Spa╚Ťiul creativ Trend Island se deschide la Bucure╚Öti
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: