Marina Sidorina despre transformările din baie

Marina Sidorina, directorul de marketing al Grupului Roca din România – unul dintre cei mai mari producători de produse complete pentru baie din lume – ne spune cum vor arăta WC-ul, cada și ceramica viitorului.

În imagine: Marina Sidorina, director de marketing, Roca Group în România.

La capitolul realizări. Compania noastră are 77 de unități de producție în 18 țări, dedicate producției de toate tipurile de produse pentru baie. Dacă te bazezi doar pe un singur element.. să spunem că cel mai esențial obiect din baie, toaleta.. Originile acestui produs datează din 1936 ()- sub brandul Roca, jumătate de miliard de produse au fost fabricate până în prezent.

Despre conștiință. Astăzi vedem tehnologia, designul și ecologia împreună. Progrese tehnologice care ne permit să optimizăm consumul de apă și să conservăm apa. Pe lângă inovațiile de bază, cum ar fi restrictoarele de debit la robinete și reducerea constantă a cantității de apă necesară pentru a trage apa la toaletă, există și concepte ecologice întregi. Gamele W+W de la Roca sunt recunoscute la nivel internațional și au primit deja premii precum Design Plus Award, Best-ED, WAN Award, Silver Delta Award și multe altele. Acest model combină o chiuvetă și un vas de toaletă și economisește până la 50% din apa folosită în gospodărie prin reciclarea acesteia.

Despre emancipare. Baia încetează să mai fie un simplu spațiu funcțional în casă. Aceasta are din ce în ce mai mult o componentă emoțională un spațiu complet pentru relaxare, odihnă. Prin urmare, o altă tendință în dezvoltarea băii moderne. Este un loc de "sculptură", care nu sunt încorporate, ci mai degrabă puse în valoare. De exemplu, marca elvețiană Laufen oferă astfel de soluții artistice în numeroasele sale colecții: Lavoarele "tam-tam" din gamele Alessi One și Kartell by Laufen, sau bazinul de sine stătător Menhir ( din gama Breton «bolovan înalt" ) și o cadă de baie din marmură turnată prin injecție, cu un contur natural, în colecția Palomba extinsă.

Citește mai mult  GROHE organizează o petrecere de mic dejun

Policentricitate. Avem un centru de design și un laborator de inovație unde sunt dezvoltate noi soluții și colecții. În prezent, există peste 150 de designeri din diferite țări și culturi. Este fundamental, deoarece diferite țări au atitudini diferite față de ecologie, confort, obiceiuri și climă diferite. Acești designeri nu vin întotdeauna cu lucruri practice, uneori proiectul se termină ca un concept. Avem centre de producție în Elveția, China, Taiwan și Brazilia în Spania. De exemplu, inovații precum lavoarele pe podea, toaletele suspendate pe perete… Astăzi, toate acestea sunt produse obișnuite pentru baie a fost inventat cândva de o echipă de designeri din Elveția.

Despre nevoi. Astăzi, gama de produse Roca Group include produse pentru băi de toate dimensiunile. Există modele care țin cont de designul unei băi înguste, care pot fi folosite și pentru băile de oaspeți. Există colecții concepute pentru copii, precum și produse pentru camera de serviciu și pentru băi "fără bariere".

Despre toalete. În primul rând, consumul de apă al acestor produse este în mod constant redus. Standard- cu spălare dublă pentru 6 și 3 litri, dar din ce în ce mai multe modele sunt echipate cu mecanisme de 4,5/3 litri. Laufen are modelul HiJet, care permite spălarea cu doi litri de apă. O transformare vizibilă sosirea WC-ului fără margini. Fără margine pe vas și cu o spălare care asigură o distribuție optimă a apei. Iar utilizatorul obține o curățenie ușoară.

Despre ceramică. Cu toate că ceramica este cel mai tradițional material, acesta se schimbă și el. În laboratoarele brandului nostru Laufen a fost dezvoltată o formulă pentru a crea ceramică fină, ușoară și durabilă.. Saphir Keramik, care conține mineralul corindon, care se găsește în natură ca și component al safirului. Adăugarea sa îi conferă o rezistență care, conform testelor efectuate de Institutul Federal pentru Cercetarea și Testarea Materialelor din Berlin ( BAM ) rivalizează cu cea a oțelului și este de două ori mai mare decât cea a porțelanului sanitar. Un produs fabricat din astfel de ceramică cântărește jumătate din greutatea unei căzi de baie standard. Caracteristicile tehnologice ale acestui material permit o rază a marginii de 1-2 mm, ceea ce permite o dimensiune a chiuvetei de 56 cm și același spațiu intern utilizabil ca și un bazin de 60 cm. O opțiune utilă pentru cei care au o baie îngustă.

Citește mai mult  Metroul 2.0: O actualizare reușită
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: