Produse noi pentru luna februarie la IKEA

Colecții în stil contemporan, cu elemente de blocuri de culoare, forme simple și experimente cu materiale.

Printre noutăți:

  • Pentru cei mici – noi colecții de mobilier și textile, precum și saltele pentru copii.
  • Pentru baie – dușuri care vor contribui la reducerea consumului de apă și a cheltuielilor de energie pentru încălzire.
  • Accesorii – ceasuri cu funcții și produse noi pentru pauzele de ceai și cafea.

Măsuța de noptieră pentru copii BURWICK

Setul de mese este disponibil în culorile roșu și negru și este disponibil și în alb cu finisaj de mesteacăn.

Mânerul permite ca masa să fie mutată cu ușurință cu o singură mână. Când a proiectat acest model, designerul Mikael Axelsson a dorit să facă masa cât mai ușoară și mobilă posibil. partea superioară a măsuței de cafea BURWICKS are marginea înaltă: nu veți scăpa niciun obiect pe podea atunci când mutați masa.

Set de masă GRANBODA

Mesele pot fi folosite ca trei mese laterale separate sau ca o masă de cafea lungă. Și sunt perfecte pentru apartamentele mici, deoarece ocupă foarte puțin spațiu. Au o suprafață rezistentă, ușor de întreținut, iar cea mai mică masă are o margine înaltă, astfel încât este ușor să depozitezi o varietate de obiecte mici.. de exemplu, telecomanda televizorului.

Covor TORRILD

Designerul covorului colorat cu păr scurt TORRILD este Pauline Macado.

Citește mai mult  Se deschide magazinul online Flatplan Store

JOHANNE husă de pernă

Învelișul este fabricat din fibre naturale de ramie, fără utilizarea de coloranți chimici sau decoloranți.. care au făcut posibilă reducerea consumului de apă în procesul de producție.

BROGRUND Produse de duș BROGRUND

Colecția include: robinete termostatice, dușuri de mână și dușuri de cap cu diferite moduri de curgere a apei, seturi de duș complete și kituri de accesorii mici.

Produsele noastre pentru duș vă vor ajuta să duceți un stil de viață mai sustenabil, reducând consumul de apă și economisind energia necesară pentru a încălzi apa. Un limitator de presiune a apei vă ajută să faceți exact acest lucru.

Toate robinetele noastre de duș sunt echipate cu un raft practic, un buton de siguranță care nu poate seta temperatura apei peste 38 de grade și, cel mai important, un sistem de protecție anti-încălzire, datorită căruia dușul este sigur chiar și pentru cei mai mici membri ai familiei dumneavoastră.

Capetele de duș pot avea cinci modele diferite de curgere a apei, de la un jet continuu la un jet de masaj.

Colecția KLEMMIG pentru cei mici

Colecția include produse textile, care sunt moi și confortabile chiar și pentru bebeluși. Și, bineînțeles, întreaga colecție a fost testată cu atenție pentru siguranță în toate etapele de producție. Bumbacul folosit pentru colecția CLEMMIG nu este doar practic, ci și sigur pentru natură pe termen lung.

SOLGUL mobilier pentru copii

Pătuțurile au fost supuse la 28 de teste diferite pentru a garanta durabilitatea și siguranța. Baza patului asigură o bună ventilație pentru un climat de somn ideal, iar șinele laterale sunt poziționate la o distanță optimă una față de cealaltă. Și, bineînțeles, materialele și vopseaua nu conțin substanțe nocive, toate colțurile sunt rotunjite, iar structura patului este fiabilă și stabilă, chiar dacă micuțul tău sare în el de 5.000 de ori.

Citește mai mult  Școala de Design invită la cursuri

Candelabre cu pandantiv de Vexhoe

Simple și elegante, corpurile de iluminat suspendate Vexhoe sunt disponibile în două variante de culoare- în bej delicat și albastru vibrant. Grație tamburului de tavan care se potrivește perfect, acest pandantiv din aluminiu va arăta întotdeauna îngrijit și ordonat.

DEPOZITARE ȘI PANORERA

Ceasul de perete alb STOLPA are un senzor care reacționează la sunete, cum ar fi o bătaie de palme, care luminează cadranul.

În plus, în senzor este încorporat un senzor care reglează luminozitatea iluminării, economisind energia bateriei. Ceasul din oțel inoxidabil PANORERA are un LED care se aprinde la fiecare cinci secunde. Toate modelele folosesc o mișcare silențioasă cu cuarț, astfel încât nu veți mai fi deranjat de ticăitul enervant.

Veselă KRUSTAD

Porțelanul pare ușor, dar este foarte durabil: este rezistent la ciobire și zgârieturi. De asemenea, pot fi folosite în mașina de spălat vase și în cuptorul cu microunde. Seria a fost concepută de Anna Lerinder, un designer suedez de ceramică. Seria include o farfurie, o farfurie de desert, un bol și o cană.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: