4 moduri simple de a transforma un studio într-o grădină înfloritoare

"Verdea╚Ťa" obi╚Önuit─â ├«ntr-un apartament este reprezentat─â de smochine ├«n ghivece sau violete pe pervazul ferestrei. ├Än proiectul lui Marianna Mamontova nu exist─â nici m─âcar un singur ghiveci de flori de interior. Dar exist─â o mul╚Ťime de idei ingenioase pe tema naturii.

Solu╚Ťia designerului. Proprietarii acestei case mici s-au uitat mult timp la interioarele frumoase de studiouri mici ╚Öi au ajuns la concluzia c─â nu sunt mul╚Ťumi╚Ťi de op╚Ťiunile prezentate. Galeria de proiecte de studiouri mici de pe internet nu i-a impresionat, a╚Öa c─â au apelat la ajutorul designerului Marianne Mamontova. Cerin╚Ťele lor au fost clar formulate: un interior frumos al unui mic apartament de 38 km p─âtra╚Ťi. m trebuie s─â fie modern din punct de vedere func╚Ťional, dar s─â ├«ncorporeze totu╚Öi un element natural. Designerul a pus ├«n aplicare toate dorin╚Ťele t├ón─ârului cuplu: ├«mp─âr╚Ťirea spa╚Ťiului mic ├«n mai multe zone func╚Ťionale ( living, sufragerie, zon─â de buc─ât─ârie ╚Öi zon─â de dormit ) separarea zonei de dormit de restul spa╚Ťiului cu o u╚Ö─â glisant─â cu oglind─â ╚Öi umplerea acestuia cu verdea╚Ť─â proasp─ât─â ╚Öi detalii luminoase.

4 practici care ar trebui repetate

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: