Cum de a transforma o cameră de zi într-o grădină

Dacă nu aveți o casă la țară, fiți creativi cu grădinăritul interior. La urma urmei, dacă doriți cu adevărat să creați un colț de vară eternă în camera de zi, nu este atât de greu de făcut. Inspirat de exemplul Irinei Okolosnova

În imagine: Design de grădină de iarnă la domiciliu – proiect de Irina Okolosnova.

Soluția designerului. Dacă doriți ca casa dvs. de țară să fie cât mai aproape de natură, nu trebuie neapărat să umpleți toate încăperile casei cu verdeață vie. Designul camerelor într-o casă cu pereți din lemn poate varia în stil și mobilier. Iar o seră este responsabilă pentru a intra în contact cu natura. Este nevoie de o cameră separată într-o casă privată. Designerul Irina Okolosnova a făcut exact acest lucru în proiectul său: a transformat una dintre camerele de colț ale unei cabane mari într-un paradis pentru relaxare. Spațiul unei grădini de iarnă este împărțit în mai multe zone condiționate: intrare, lounge și bar. Punctul focal o grotă încântătoare în colțul camerei. Este proiectat în așa fel încât să poată fi văzut de oriunde. Proprietarii casei sunt adesea departe de casă și nu pot acorda atenția cuvenită plantelor, astfel încât baza compoziției sunt plante stabilizate, care nu necesită udare și întreținere. Dar designul verandei casei nu se putea lipsi de plantele vii în containere, ghivece și căzi.

6 lucruri de făcut din nou

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: