Acasă cu o verandă spațioasă: designer Ella Shumskaya

În fotografiile de verande frumoase la casa puteți vedea adesea o varietate de decorare textilă. Și aici, veranda mare cu perdele albastre arată veselă și primitoare.

Design interior, proiect de Ella Shumskaya – participant la concursul "Cel mai bun decor interior textil".

Verandele frumoase ale unei case particulare Succesul unui designer și mândria proprietarilor, deoarece este adesea locul unde oaspeții încep să cunoască locul. Designerul Ella Shumskaya a decorat această verandă cu bănci în jurul perimetrului, astfel încât o sărbătoare de primăvară caldă de primăvară poate fi mutată aici. Perdelele de un albastru strălucitor, ca simbol al confortului, arată deosebit de bine pe pereții de cărămidă albită: o ușoară notă de stil loft echilibrează natura oarecum patriarhală a decorului textil și creează impresia unui interior armonios. O soluție interesantă pentru proiectarea sufrageriei. Suprafața lucioasă a mesei masive și tapițeria strălucitoare a scaunelor se armonizează cu perdelele aurii deschise care acoperă ferestrele imense din podea până în tavan pereți de sticlă. Toate culorile și texturile din această cameră se susțin și se completează reciproc.

Citește mai mult  Apartament cu două dormitoare în Hrușciovka din seria 1-335: design de Evgenia Magnitskaya
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: