Apartament compact în Kiev pentru partenerii de afaceri: designerul Sergiy Sobanin

43 mp. m apartament de design într-o casă veche. Datorită spațiului transformabil, zona a putut găzdui un număr maxim de funcții.

Proiectul de reamenajare a apartamentului din Kiev al designerului Serghei Sobanin – participant la concursul "Cel mai bun design de apartament".

Apartament cu un dormitor 43 mp. Spațiul este situat în prestigiosul cartier Pechersk din Kiev, într-o casă veche de peste un secol. Clientul a stabilit un obiectiv pentru designerul Sergei Sobanin: să creeze un interior confortabil și primitor pentru partenerii de afaceri detașați. Apartament 43 mp. Kiev apartament are tavane înalte, orientare bună la soare și un balcon de 3 mp. . Cu toate acestea, amenajarea nu este foarte convenabilă: camere lungi și o mică baie combinată. Tehnica principală care a permis de a crea designul corect al apartamentului de 43 mp. m- Un plafon deschis comun pentru toate camerele și un spațiu transformabil. În funcție de sarcina specifică, zonele funcționale pot fi combinate, ca în fotografia de renovare a apartamentului de 43 mp, sau separate. Acesta este motivul pentru care un hol, vestiar, living cu canapea extensibilă, bucătărie cu pivniță de vinuri, baie spațioasă și toaletă separată au fost găzduite într-un spațiu modest. Există spațiu pentru un birou separat și un dormitor cu un dulap mare și dulapuri, unde vă puteți pune în siguranță toate bagajele. Este important ca apartamentul să fie nu numai spațios, ci și la modă.. Datorită corpurilor de iluminat elegante, designului interesant al tavanului și culorilor vesele și curate.

Citește mai mult  Cărămidă în interiorul camerei de zi: designer Tigran Badalyan
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: