Un apartament cu două dormitoare și un birou la primul etaj: design de Sergei Sobanin

Proiectul lui Serghei Sobanin este un exemplu uimitor al modului ├«n care un banal dormitor cu dou─â camere dintr-o cl─âdire prerevolu╚Ťionar─â poate fi transformat ├«ntr-o locuin╚Ť─â modern─â ╚Öi confortabil─â. Arhitectul a creat toate zonele necesare ├«ntr-o zon─â mic─â – exist─â spa╚Ťiu at├ót pentru ├«nt├ólniri de afaceri ╚Öi munc─â de birou, c├ót ╚Öi pentru odihn─â ╚Öi relaxare.

Arhitectura intern─â a apartamentului uime╚Öte prin designul s─âu sofisticat – liniile complicate fac interiorul modern ╚Öi dinamic.

Informa╚Ťii despre apartament: Un apartament cu dou─â dormitoare de 63 mp, cu o suprafa╚Ť─â util─â de 44 mp. ., situat ├«n centrul Kievului, ├«ntr-o cas─â pre-revolu╚Ťionar─â.

Proprietarii apartamentului: antreprenor.

Dorin╚Ťele clientului: Pentru a bate plafoanele ├«nalte, pentru a construi un al doilea nivel ├«n apartament.

Dou─â etaje cu dou─â dormitoare.

Proprietarul apartamentului a definit ├«n mod clar scopul propriet─â╚Ťii sale Un mic apartament cu dou─â camere ├«n centrul Kievului este conceput pentru a g─âzdui parteneri de afaceri, antreprenori str─âini, care vin ├«n capitala Ucrainei pentru a lansa diverse proiecte de afaceri. C├ónd apartamentul este gol, fiul s─âu student poate locui acolo.

Inspira╚Ťia pentru acest proiect a fost un mic sat de arti╚Öti ╚Öi me╚Öte╚Öugari de pe Coasta de Azur, numit "as Village". Plafoanele ├«nalte de 4,5 metri l-au determinat pe arhitectul Sargei Sobanin s─â creeze un al doilea nivel ├«n apartament. Suprafa╚Ťa a crescut la 70 de metri p─âtra╚Ťi. .

Ini╚Ťial, apartamentul era format dintr-o camer─â ├«ngust─â ╚Öi lung─â. ├Än perioada sovietic─â, apartamentul a fost un apartament comun ╚Öi a suferit numeroase modific─âri. Toate ferestrele sunt orientate spre sud-vest. Iar acest lucru ├«nseamn─â o lips─â de lumin─â natural─â ╚Öi o supra├«nc─âlzire global─â a apartamentului.

Cite╚Öte mai mult  Garsonier─â modern─â pe 60m┬▓: ├«ntre trecut ╚Öi viitor

Pentru a armoniza propor╚Ťiile camerei ╚Öi pentru a intensifica mi╚Öcarea luminii naturale ├«n apartament, arhitectul a trebuit s─â taie apartamentul ├«n diagonal─â ├«ntr-un perete desp─âr╚Ťitor, de-a lungul c─âruia a creat o scar─â complicat─â, care nu obstruc╚Ťioneaz─â spa╚Ťiul, dar ├«l complic─â. Acest lucru a creat o gr─âdin─â de iarn─â ╚Öi o camer─â de ╚Öemineu ├«n loc de spa╚Ťii aproape moarte, f─âr─â a folosi nici un spa╚Ťiu util.

├Än spa╚Ťiul limitat de 63 mp. . Acesta a reu╚Öit s─â plaseze un hol de intrare, dou─â b─âi, living, buc─ât─ârie, camer─â cu ╚Öemineu ╚Öi gr─âdin─â de iarn─â ( pe balcon ) un birou ╚Öi un dormitor cu dressing propriu. Rezultatul este un apartament care pare mai mare ╚Öi mai luminos.

Scara nu este doar un element decorativ, ci ascunde ╚Öi un sistem sofisticat de ventila╚Ťie ╚Öi aer condi╚Ťionat. ├Än acela╚Öi timp, asigur─â un acces u╚Öor la sistem pentru inspec╚Ťia ╚Öi ├«ntre╚Ťinerea filtrelor.

Peretele desp─âr╚Ťitor ├«nalt a trebuit s─â fie "legat" pentru siguran╚Ť─â la structura rigid─â din o╚Ťel a structurii de la etajul al doilea.

Arhitectul a amenajat o sal─â de ╚Öemineu sub o scar─â abrupt─â. ╚śemineul cu foc real nu are co╚Ö de fum ╚Öi func╚Ťioneaz─â cu bioetanol.

Un perete desp─âr╚Ťitor din plastic cu o scar─â din lambriuri a rezolvat o serie ├«ntreag─â de probleme vitale- ea delimiteaz─â u╚Öor spa╚Ťiul de locuit, separ├ónd sufrageria de buc─ât─ârie ╚Öi de garderoba de pe hol.

Arhitectura intern─â a apartamentului a permis o integrare perfect─â a zonei de oaspe╚Ťi ├«n interior o canapea cu o form─â original─â cre╚Öte ca ╚Öi cum ar proveni dintr-o parti╚Ťie elegant─â ╚Öi ondulat─â.

La o ├«n─âl╚Ťime de trei metri ╚Öi jum─âtate, arhitectul a realizat rafturi decorative care, la primul nivel, creeaz─â iluzia unei ├«n─âl╚Ťimi confortabile pentru camer─â, iar la al doilea, arhitectul a realizat un raft decorativ continu─â zona de studiu.

Cite╚Öte mai mult  Regatul Lunii pline

Pentru a economisi spa╚Ťiu ├«n birou, tavanul este sigilat cu o ╚Ťes─âtur─â ├«ncre╚Ťit─â ╚Öi vopsit.

Clientul a dorit ca dormitorul s─â semene cu un hotel de lux din Dubai, Burj al Arab.

Tapet auriu strălucitor, monograme pe lămpi de podea, rame de oglindă și un pat din satin Interiorul dormitorului poartă toate caracteristicile stilului plin de farmec al șeicilor arabi.

Baia principal─â este plin─â de detalii de soare auriu. Cada de baie ╚Öi chiuveta sunt realizate ca un singur spa╚Ťiu, ascunse ├«ntr-o cutie general─â acoperit─â cu un mozaic vesel.

Catalog de proiecte plate

Interiorul apartamentului de Le Atelier Interiorul unui apartament din proiectul decoratorului Anna Pavlova Interiorul apartamentului dintr-un proiect al arhitectului Dmitry Sorochan
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: