Apartament familial spațios în Kiev: designerul Viktoria Feinblat

Designerul a rezolvat o problemă dificilă: să creeze un interior luxos, solemn și, în același timp, nu banal, ușor și vesel.

Camera de zi cu tavan negru, design de Viktoria Feinblat – participant la concursul Best Apartment Design la

Kiev apartament pentru un cuplu tânăr cu copii de 190 mp. m i-a oferit designerului Viktoria Feinblat orice spațiu de creativitate, iar această șansă este folosită la potențialul maxim! Autorul proiectului a încercat să nu folosească în decor motive clasice eclectismul și combinațiile de culori neașteptate stau la baza designului. Hol, living, bucătărie, sufragerie, trei dormitoare, cameră pentru copii, două băi și un dulap Toate camerele sunt unite din punct de vedere stilistic de fundalul neutru al pereților și tavanelor, unde accentele aurii și un număr mic de obiecte decorative sunt deosebit de atractive. Tavanul întins din camera de zi este oglindit. Dar poate că principalul factor de succes în crearea acestui interior.. este culoarea, sau mai degrabă o combinație de culori, care formează o adevărată simfonie de soluții cromatice. Tonurile de liliac din camera de zi creează o atmosferă mai festivă; albastrul blând și liniștitor din dormitoare; modelul negru și auriu din bucătărie face din aceasta una dintre cele mai aristocratice camere din casă. Diferitele tipuri de mozaicuri din fotografie combinate cu stucco- Un alt decor interior.

Citește mai mult  Soluție de baie pentru casa de la țară: Architectural Group Rehouse design
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: