Apartament cu două camere în stil modern: atelier Geometrium

Designerii de la Geometrium au creat un interior modern pentru un apartament cu două camere pentru o familie activă care iubește schiatul și călătoriile. Reproiectarea a făcut posibilă găzduirea unui dormitor, a unei creșe pentru fiica adultă și a unei zone publice spațioase în spațiul dat.

Informații plate: 72,4 mp, apartament cu 2 camere, cu o suprafață utilă de 72,4 mp.Complex rezidențial Izmailovo, București.

Proprietarii apartamentului: Un cuplu căsătorit și fiica lor de 18 ani.

Dorințele clientului: o zonă comună spațioasă cu o masă mare de luat masa.

Apartamentul cu două camere a fost proiectat pentru a încorpora trei zone principale: o bucătărie/sufragerie, un dormitor și o cameră de copii pentru fiica de 18 ani. Deoarece fiii mai mari locuiesc separat, dar ne vizitează adesea, principala cerință era o masă mare pentru o cină confortabilă în familie. De dragul unui dressing mare, clienții au sacrificat o baie pentru oaspeți. De asemenea, balconul a fost combinat opțional cu zona de living.

Materiale de finisare. Meșterii de la Geometrium au dorit un stil modern pentru interior, așa că au folosit din nou materialele lor preferate. Pereții sunt zugrăviți, podeaua este de departe cea mai bună Podele din lemn masiv și gresie porțelanată. Lamele din lemn de 2×3 cm pe pereți arată ca niște panouri din lemn, ceea ce a permis să economisească bani și să adauge o culoare unică la interior.

Schema de culori. Doar în camera copiilor au fost folosite culori vii: albastru și galben accentuat pe fond alb cărămiziu. Celelalte zone sunt decorate în nuanțe neutre și sofisticate de maro și gri. Peretele gri activ evidențiază vizual zona camerei de zi.

Citește mai mult  P.S. Te iubesc

Mobilier. Aproape tot mobilierul este încorporat, iar majoritatea – producător național. Toate sistemele de depozitare sunt făcute la comandă dulapuri încorporate în dressing, rafturi în camera de zi, sisteme de depozitare deschise și închise în camera copiilor. Foarte puține piese de mobilier liber, doar o canapea și un fotoliu în camera de zi și un birou în camera copiilor. Un interior mai degrabă monocrom este împrospătat cu plante verzi. Iar elementele moderne din alamă sunt folosite pentru decorare.

Iluminat. Iluminatul general al apartamentului este asigurat prin intermediul unor spoturi de iluminat Centrsvet montate pe tavan, a unor corpuri de iluminat montate la suprafață în nișa din camera de zi și a unui sistem de iluminat pe șine în bucătărie, care oferă o lumină blândă, dar direcțională. Iluminatul decorativ este realizat cu benzi de LED-uri, reglabile în culoare și luminozitate de la distanță prin telecomandă sau printr-o aplicație pe un smartphone. Iluminarea funcțională este asigurată de lămpi de podea și lămpi de masă, care nu atrag atenția. Lumina profilată integrată în baie luminează oglinda de sus și de jos. Un candelabru mare de alamă în bucătărie completează imaginea interiorului, dându-i mai mult statut.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: