Biscayne box: proiect de apartament de Anna Loginova

Interiorul, care arată ca o cutie de comori, este modul în care autoarea însăși își descrie opera. Aici, elementele de design armonios strălucesc cu strălucire în fundalul interiorului sau dispar în el. Ce comori pot fi găsite în ea??

Anna Loginova, designerul de la AL Design, a proiectat un apartament de 109,35 mp, cu o suprafa╚Ť─â util─â de 56 mp. m, situat ├«ntr-o cl─âdire nou─â din Bucure╚Öti. Proiectul de design a participat la concursul "Interiorul unui apartament ├«ntr-o cl─âdire nou─â" ╚Öi a fost desemnat─â una dintre cele mai bune cinci solu╚Ťii. Interiorul realizat de Anna Loginova se bazeaz─â pe o amenajare atent g├óndit─â, cu o structur─â clasic─â. Dispunerea mobilierului, a accesoriilor ╚Öi a altor solu╚Ťii de decor aminte╚Öte de o cutie de bijuterii. Exist─â ├«ntr-adev─âr multe detalii care creeaz─â o atmosfer─â de surpriz─â ╚Öi lux. Este echilibrat, d├ónd un sentiment de confort senin, cu tonuri re╚Ťinute, pastelate ╚Öi cremoase care ├«nv─âluie interiorul.

Camera de zi

Camera de zi nu este supraaglomerat─â cu mobilier, dar are multe accesorii care atrag aten╚Ťia – Vase etnice pe piedestale, sculpturi neobi╚Önuite ╚Öi l─âmpi pe suporturi. Zona de relaxare este format─â dintr-o canapea, un fotoliu ╚Öi un puf, toate cu forme moi, clasice. Ansamblul lor este pus ├«n valoare de o mas─â din lemn sculptat cu o suprafa╚Ť─â de piatr─â neagr─â.. O bijuterie care evoc─â o fantezie a ╚Ťinuturilor ├«ndep─ârtate.

├Än camer─â, accentul este pus pe modele.. Ele sunt exprimate ├«n texturile de piatr─â ╚Öi alte materiale, ├«n designul ( covor, perdele, tapi╚Ťerie ) ╚Öi tapet, perne decorative. Chiar ╚Öi ├«n form─â de spinare Parchetul are un aspect elegant datorit─â texturii bogate de lemn. Camera de zi este atras─â de arhitectura neliniar─â a pere╚Ťilor prezen╚Ťa unui bovindou, mulajul de pe perete cu televizorul care creeaz─â un relief spectaculos. Este separat─â de buc─ât─âria-sufragerie cu o u╚Ö─â glisant─â ├«n stil clasic.

Cite╚Öte mai mult  O camer─â plin─â de joc ╚Öi romantism, de 8dis

Buc─ât─ârie

Buc─ât─âria are aceea╚Öi palet─â crem ca ╚Öi livingul, cu materiale naturale piatr─â, lemn.. O suprafa╚Ť─â de piatr─â neagr─â – care confer─â o atmosfer─â de elegan╚Ť─â lini╚Ötit─â.

Masa de sufragerie din lemn ├«nchis ╚Öi scaunele albastre sunt accente pline de via╚Ť─â care aduc o not─â proasp─ât─â ╚Öi r─âcoroas─â ├«n ambian╚Ť─â. Tot mobilierul este realizat ├«ntr-un stil clasic modern, sobru ╚Öi gra╚Ťios. U╚Öile din sticl─â, un candelabru mare ╚Öi impresionant cu l─âmpi ├«n form─â de lum├ón─âri completeaz─â aspectul buc─ât─âriei.

Coridor

Aici se schimb─â nuan╚Ťele pastelate alese ale camerei de zi, ├«ntunec├óndu-se nobil, lu├ónd un ton mai saturat. Ofer─â un contrast dramatic cu vitrinele clasice albe care expun c─âr╚Ťi ╚Öi diverse comori. Modelul pere╚Ťilor devine mai pu╚Ťin elaborat.. Pere╚Ťii sunt acum decora╚Ťi cu dungi verticale.

Dormitor

Dormitorul principal este deja dominat de un albastru de camer─â ├«ntr-o nuan╚Ť─â u╚Öor fumurie. Nuan╚Ťe cremoase, maronii, nuan╚Ťe de nisip str─âlucesc ├«ntr-un caleidoscop de decoruri ╚Öi ornamente. Patul are o c─âp─ât├ói sculptat─â ╚Öi o banc─â tapi╚Ťat─â la picioarele patului. Frumuse╚Ťea mobilierului clasic este pus─â ├«n valoare de luxul texturilor textile. Bijuteriile sub form─â de tablouri cu macarale, statuete ╚Öi l─âmpi sculpturale sunt, de asemenea, prezente ├«n aceast─â camer─â.

Baie

Baia demonstreaz─â frumuse╚Ťea sofisticat─â a pietrei, care este folosit─â pentru a acoperi aproape toate suprafe╚Ťele. Camera este clar ├«mp─âr╚Ťit─â ├«n zone Toalet─â ╚Öi toalet─â. Mobilierul ╚Öi instala╚Ťiile sanitare cu design clasic sunt luminate de candelabre ╚Öi aplice ornamentate.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: