Apartament cu două nivele în stil constructivist: designerii Olga Borisova și Natalia Gromakova

Spa╚Ťiul luminos ╚Öi aerisit al duplexului este plin de lux modern, inclusiv covoare originale pentru camera de zi

Designul camerei de zi într-un penthouse realizat de Olga Borisova și Natalia Gromakova, câștigător al concursului Best Apartment Design la

Planul parterului penthouse-ului

plan de etaj penthouse

Interiorul penthouse-ului de la etajul dou─âzeci ╚Öi cinci al casei de lux din Harkov este saturat de lumin─â ╚Öi aer. Suprafa╚Ťa total─â a apartamentului este de 380 mp.m, ca un set de construc╚Ťii, este asamblat cu ├«ndem├ónare din cuburile individuale ale domeniilor func╚Ťionale, dar are o gril─â de planificare logic─â ╚Öi confortabil─â. Arhitectura cubic─â a spa╚Ťiului este ├«n armonie cu obiectele de mobilier modern ╚Öi textile ale unor branduri de design renumite din Italia, Fran╚Ťa ╚Öi America. Acest proiect Un veritabil imn al func╚Ťionalit─â╚Ťii ╚Öi al realiz─ârilor inginere╚Öti. Chiar ╚Öi covorul din camera de zi, sau mai degrab─â, modelul s─âu, demonstreaz─â angajamentul autorilor proiectului fa╚Ť─â de stilul constructivismului, care ├«n Harkov a avut fa╚Ťa sa. Zonele din camera de zi au un caracter destul de independent, dar ├«n acela╚Öi timp constituie un spa╚Ťiu integral. Mobilier tapi╚Ťat, rafturi minimaliste din aluminiu, scaune ╚Öi fotolii moderne, obiecte mici ╚Öi decoruri antice formeaz─â o compozi╚Ťie interioar─â unitar─â. Covoarele din interiorul camerei de zi, precum ╚Öi alte textile, netezesc duritatea compozi╚Ťiilor de mobilier unghiulare, ├«nmoaie str─âlucirea suprafe╚Ťelor lustruite. Panoul mare de perete cu o sec╚Ťiune transversal─â a unei vile romane, realizat de produc─âtorul francez Ixsel, decoreaz─â peretele mare al camerei de zi cu dou─â niveluri ╚Öi define╚Öte clar tema ├«ntregului interior. Ferestrele panoramice v─â ofer─â o vedere de ansamblu asupra ora╚Öului. Da, iar ├«ntregul apartament are o atmosfer─â luminoas─â, vesel─â ╚Öi relaxat─â.

Cite╚Öte mai mult  Apartament cu trei camere transformat ├«ntr-un apartament cu 4 camere: design de Evgeny Trifan

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: