De la un dormitor cu două dormitoare la un studio cu o cameră de zi mare: designerii Lana Antonova și Natalia Guseva

Garsonierele sunt deosebit de populare printre tineri. De dimensiuni mici, dar bine planificate, ele permit organizarea unui spațiu de locuit confortabil la un cost minim.

Punctul culminant al acestui interior este o combinație reușită de culori, texturi și forme de mobilier diferite.

Detalii despre apartament: Apartament cu 2 camere într-o clădire de cărămidă cu 9 etaje de 56 mp. .

Proprietarii de apartamente: Un cuplu tânăr.

Dorințele clienților: să transforme apartamentul într-un studio modern cu o cameră de recepție mare.

Plan de etaj Studio.

Reamenajarea unui apartament într-o clădire de cărămidă are avantajele sale incontestabile Pereții despărțitori interiori din aceste apartamente sunt, de obicei, neportanți și pot fi îndepărtați fără autorizație de construcție. Clienții și-au dorit o garsonieră spațioasă, aerisită și luminoasă, într-un stil modern. Reamenajarea apartamentului din cărămidă le-a permis arhitecților să creeze o zonă spațioasă pentru oaspeți și să ascundă zona de dormit în spatele unor panouri translucide.

La reproiectarea unui apartament de cărămidă, toate partițiile neportante au fost demolate și au fost ridicate altele noi. Camera de zi și bucătăria au fuzionat într-un singur spațiu, dulapuri încorporate au separat dormitorul de hol, baie mărită. Un spațiu de lucru este integrat în dulapul care separă zona de dormit și zona de intrare.

Designerii au vrut să creeze un interior senzual pentru un cuplu tânăr și modern. Punctul de plecare a fost o fotografie a unor îndrăgostiți văzută la întâmplare pe internet, care a fost folosită ulterior într-un panou foto pe peretele din centrul apartamentului. Alianța dintre feminitate și masculinitate este exprimată și prin utilizarea unor suprafețe diferite.. în combinația dintre mobilierul modern neted și elegant și formele rotunjite și moi ale lămpilor, în combinația dintre sticla rece și lemnul cald.

Citește mai mult  Milano: garsonieră de 15 mp.

Minimalismul holului se reflectă și în alegerea culorilor și a mobilierului.. dulapurile sunt ascunse la vedere în spatele unei uși glisante.

Negru ( uși, plinte, suporturi pentru haine ) diluează vizual spațiul luminos al holului.

Utilizarea lemnului deschis și a panourilor potrivite în living și în dormitoare nu numai că unește vizual aceste încăperi, dar creează și un sentiment de căldură și o atmosferă de vară.

Culoarea vișinie creează un accent suculent și aduce o notă senzuală unui interior sobru.

În bucătărie, masa este un transformator de masă, care arată ca o consolă atunci când este pliată. Când casa este plină de oaspeți, poate fi trasă în afară.

Pereții și podeaua apartamentului sunt decorați într-o singură schemă de culori neutre, ceea ce creează o senzație de spațiu unitar și mărește vizual camera. plafoanele de la diferite niveluri, cu lumini atât încastrate cât și suspendate, sunt folosite pentru a împărți zonele.

O pasarelă pentru pat dublează o căpătâială distinctă, din același material, pe tot peretele.

Dacă este necesar, panourile translucide din decoracril cu inserții cu modele pot ascunde complet dormitorul principal de ochii curioși.

Gama caldă a fost folosit pentru proiectarea de baie, un accent luminos- Candelabru de culoarea cireșului.

Folosind o mașină de spălat cu încărcare frontală, integrată în dulapul utilitar frontal din baie.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: