Apartament cu trei camere într-un stil clasic: un proiect de Elena Bituleva

Stilul clasic este încă unul dintre cele mai populare stiluri de interior. Ea poate lua mai multe forme, adaptându-se la specificul climatic și la obiceiurile locale.

Formele ╚Öi elementele de decor tradi╚Ťionale creeaz─â o atmosfer─â clasic─â ├«n camera de zi.

Informa╚Ťii despre apartament: Apartament cu 3 camere de 110 mp. m ├«n Strogino.

Proprietarii apartamentului: p─ârin╚Ťi ╚Öi doi copii.

Dorin╚Ťele clien╚Ťilor: Interior ├«n stil clasic.

Proiectarea unui apartament cu 3 camere.

Designul apartamentului cu 3 camere ╚Öi decorul s─âu au definit dragostea proprietarilor pentru stilul clasic. Designerul Yelena Bituleva a primit sarcina de a.. Pentru a crea un interior clasic ├«ntr-un spa╚Ťiu cu un aspect modern.

Un coridor lung ╚Öi alungit taie apartamentul ├«n dou─â jum─ât─â╚Ťi Pe de o parte exist─â o zon─â comun─â, iar pe de alt─â parte un Un apartament privat cu trei dormitoare.

Printr-un portal cu u╚Ö─â deschis─â, holul face leg─âtura cu camera de zi, unde sunt puse ├«n eviden╚Ť─â home theater ╚Öi zonele de buc─ât─ârie ╚Öi de luat masa. Sufrageria este amplasat─â ├«n partea din spate a ├«nc─âperii, iar buc─ât─âria este "ascuns─â" ├«ntr-un "buzunar" rupt spa╚Ťii. ├Än decorarea camerei de oaspe╚Ťi sunt folosite materiale naturale ╚Öi tehnici arhitecturale clasice.

Stiluri de camere.. clasici calmi ╚Öi elegan╚Ťi, ├«ntr-o schem─â de culori neutre ╚Öi calde. Un element decorativ izbitor dulapuri ├«ncorporate cu geamuri transversale confer─â interiorului un aspect festiv ╚Öi respectabil.

Micul hol de la intrare este decorat ├«n culori deschise; singura culoare de accent este un fotoliu elegant f─âr─â sp─âtar, cu bra╚Ťe cu volute.

Camera de zi nu este clar zonată. O zonă de relaxare lângă o fereastră și o masă de luat masa lângă cealaltă.

Cite╚Öte mai mult  Cas─â de ╚Ťar─â ├«n stil minimalist: Biroul de arhitectur─â UNK Project

Buc─ât─âria este proiectat─â extrem de concis─â – r├ónduri simple de dulapuri ╚Öi iluminat func╚Ťional ascuns.

Camera copilului este amenajat─â ca o camer─â de prin╚Ťes─â. Patul supraetajat nu ofer─â doar o zon─â de dormit, ci ╚Öi spa╚Ťiu de depozitare ╚Öi de joac─â.

L├óng─â fereastr─â se afl─â un grup de piese de budoar – o pereche de fotolii joase ╚Öi sub╚Ťiri, l├óng─â o mas─â rotund─â. Sub pervazul ferestrei exist─â cutii de depozitare ├«ncorporate pentru bibelouri de fete.

Decorarea colorat─â a camerei creeaz─â o atmosfer─â vesel─â festiv─â vesel─â.

În camera băiatului, elementele clasice coexistă pașnic cu mobilierul modern.

Formele stricte ale mobilierului ╚Öi dulapurile dispuse simetric la intrare creeaz─â o atmosfer─â "disciplinat─â" spa╚Ťiu pentru gr─âdini╚Ť─â.

Dormitorul pentru p─ârin╚Ťi are o atmosfer─â clasic─â bogat─â, cu tapet tradi╚Ťional, o mul╚Ťime de corpuri de iluminat clasice, margini sculptate ╚Öi o c─âp─ât├ói ├«nalt─â.

Ușile dulapurilor cu oglindă se "deformează" Zona dormitorului, care sporește vizual dimensiunea camerei.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: