Buget Studio apartament renovare: 60 de metri cu o bucătărie luminoasă

Cum să-ți zonezi studioul fără să pierzi spațiu și bani? Ar putea suna ca chintesența lăcomiei, dar noi preferăm să o numim economică și inteligentă. În loc de pereți și mobilier superfluu, folosiți lumina și culoarea, astfel încât să nu se simtă îngust – aceasta este rețeta designerului Evgeniy Budnik.

Interioarele apartamentelor foarte mici beneficiază de o amenajare în plan deschis. Aceasta face ca o cameră să pară mai luminoasă și mai aerisită.

Garsonieră 60 mp. . — Un material interesant pentru designer: Nu este o amprentă mică, dar totuși nu este mult spațiu. Spațiul deschis trebuie să se gândească nu numai la frumusețe, ci și la ergonomie și amenajare. Cum să zonăm spațiul, să ne gândim la funcții și să punem în aplicare idei creative? Designerul Evgeny Budnik din Novosibirsk oferă propria rețetă: mobilier și pereți despărțitori minimali, aer și lumină maxime, linii simple, culori vibrante, design contemporan. Soluții utile pentru cei care doresc să amenajeze un apartament mic într-un mod interesant și de bun gust.

Amenajarea micului studio este simplă la prima vedere: dormitorul este dispus într-o nișă, bucătăria este aliniată de-a lungul peretelui, baia este pe colțul ușii din față. Dar este dificil să ne gândim la un aspect mai convenabil. Detaliile interesante și culorile clare și luminoase "fac" interiorul. Roșu, galben, verde oferă mobilierul și pereții apartamentului mic. Pereții luminoși și accentele calde de lemn portocaliu nu numai că dau volum camerei, dar sunt și fundalul perfect pentru jocul de culori.

Holul este separat de dormitor printr-un perete despărțitor – partea dinspre dormitor are un dulap încorporat, în timp ce partea dinspre hol are o oglindă mare și înaltă. Tâmplăria adaugă căldură și soliditate zonei. Un alt locuitor al holului: un dulap mare, înalt până la tavan. Flancat de lemn închis, are și un design familial. Zona de delimitare este pe podea – gresie devine un parchet, iar holul devine o cameră de zi.

Citește mai mult  Apartament cu două camere în stil minimalist: proiectul Valentinei Ivleva și al lui Mikhail Dultsev

Apartamentul este o cameră spațioasă și luminoasă, cu bucătărie, zonă de luat masa și canapea, potrivită pentru locuit și divertisment. Ferestrele franțuzești din podea până în tavan lasă să intre multă lumină. Perdelele ușoare și transparente de la IKEA difuzează lumina zilei, dar nu o blochează.

Zona bucătăriei are o schemă de culori calde și luminoase. Gresia verde contrastează cu scaunele roșii, iar fațadele calde din lemn dau un aer confortabil designului simplu și minimalist. Paralelipipedul alb al frigiderului este o unitate arhitecturală independentă, fără fațade decorative. Forma sa se potrivește perfect în liniile rectangulare ale bucătăriei, iar culoarea albă este susținută de blaturile și aparatele albe: cuptor cu microunde, cuptor, ceainic.

Masa albă rotundă cu suport central și scaunele din plastic strălucitor pe picioare subțiri au un aspect simplu și simplu. Îmi vine în minte o analogie cu o cafenea romantică de vară. Abajurul circular al lămpii se adaptează la masă fără să o încarce.

Limita zonei de lucru există, de asemenea, pe podea – la intersecția dintre gresia practică și parchetul confortabil. Un element de design neobișnuit – o consolă cu iluminare integrată – accentuează, de asemenea, zona de bucătărie. De asemenea, adaugă volum încăperii, decorează consola incomodă și oferă o sursă suplimentară de lumină.

Zona de living este reprezentată de o canapea galben aprins, o măsuță rotundă IKEA pe roți și o lampă de podea. Designerul folosește intensiv culoarea pentru a delimita spațiul – fiecare zonă are propriile culori. Culoarea ocru a canapelei și a pufului este susținută de imprimeul de pe perete. Televizorul este montat astfel încât poate fi vizionat din orice loc din apartament. Baza din sticlă pe picioare subțiri din oțel nu supraîncarcă un apartament mic.

Citește mai mult  Apartament cu două niveluri într-un stil modern: designer Vyacheslav Sidorenko

O atmosferă confortabilă în zona dormitorului este creată de tapetul din bambus și de căpătâiul din lemn cu consolă. Tema ecologică la modă, susținută de o imprimare pe perete. Micile rafturi deschise cu lucruri dau locului un aer de casă.

Ușile dulapului, care este, de asemenea, o partiție din hol, au iluminare interioară. Face ca un colț izolat departe de fereastră să pară mai luminos, mai confortabil și mai mare. Capătul deschis al peretelui este transformat într-un mic raft cu rafturi de sticlă.

Baia este finisată cu gresie de culoare verde aprins. Stilul ecologic definit este subliniat de un model de bambus, care, la rândul său, rimează cu tapetul de bambus din dormitor.

Vezi alte modele

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al decoratorului Ekaterina Kolegova Interiorul apartamentului din proiectul realizat de designer Interiorul apartamentului dintr-un proiect al studioului de design experimental Racurs
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: