Apartament cu trei dormitoare pentru un cuplu tânăr: designer Marina Abrashkina

Interiorul unui apartament cu 3 camere inspirat de c─âl─âtoriile ├«n ╚Ť─ârile asiatice. Pentru a crea aceast─â atmosfer─â, a trebuit s─â comand─âm mai multe piese de mobilier ╚Öi s─â acord─âm o aten╚Ťie deosebit─â detaliilor.

Amenajarea interioar─â a unui apartament cu dou─â dormitoare de c─âtre designerul Marina Abrashkina, participant la concursul The Best Interior: Country House Apartment

Designerul Marina Abrashkina a creat interiorul unui apartament cu 3 camere pentru un cuplu t├ón─âr c─âruia ├«i place s─â c─âl─âtoreasc─â. Interioarele apartamentelor cu 3 camere cu diferite suveniruri nu sunt neobi╚Önuite. ├Än acest caz, cerin╚Ťa a fost de a crea un interior, impregnat de stilul asiatic, care s─â aminteasc─â t├ón─ârului cuplu de c─âl─âtoriile fericite. Au decis s─â se concentreze asupra detaliilor. Folosind diferite texturi, inser╚Ťii de mozaic, diferite tipuri de lemn.. toate acestea au adus ├«n mod discret atmosfera ╚Öi motivele asiatice ├«ntr-un apartament cu trei camere din Bucure╚Öti. ╚śi unele dintre mobilier.. u╚Öi de balcon ├«n dormitor, dulapuri ├«n b─âi.. au fost f─âcute la comand─â dup─â schi╚Ťele autorului.

Cite╚Öte mai mult  Mister Maori: cum s─â aranjezi un dormitor, o camer─â de zi, o buc─ât─ârie ╚Öi un birou ├«ntr-un apartament cu un dormitor
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: