Apartament cu un caracter bărbătesc: designerul Vladimir Firsov

Un apartament modern cu un design inspirat de un club de noapte. Centrul de proiecte- Interiorul bucătăriei cu un contor de bar Arată caracterul ospitalier al proprietarilor.

Proiectul bucătăriei cu bar pentru micul dejun al designerului Vladimir Firsov – participant la concursul "Cel mai bun interior: casă de țară"

Eforturile designerului Vladimir Firsov într-un apartament de 105 mp.Un living mobilat inconfortabil a fost transformat într-un spațiu elegant pentru un cuplu de îndrăgostiți. Decorul a fost ales de un tânăr, astfel încât caracterul apartamentului este masculin, Dar primitor: Accentul este pus pe interiorul unei bucătării cu un bar de mic dejun. Reamenajarea are ca rezultat un dormitor și un birou, o baie confortabilă și un dressing spațios, în timp ce toate celelalte camere sunt combinate într-o zonă generoasă pentru oaspeți. Oglinda din hol crește vizual dimensiunea mică a camerei, în spatele ei există un loc pentru îmbrăcăminte exterioară. Designer de dormitor cu formă neregulată a spațiului de dormitor corectat prin adăugarea unui raft în spatele căpătâiului. pereți inegale în studiu a ajutat pentru a ascunde o denivelare a peretelui cu vopsea neagră ardezie: o soluție decorativă și practică. Bucătăria cu bar pentru micul dejun este deosebit de bine concepută, cu o combinație de pereți din fistic și lemn natural închis, creând o atmosferă moale, ca de cameră.

Citește mai mult  Apartament cu cinci camere cu un șemineu: design de Marina Braginsky
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: