Apartament în centrul Moscovei pentru angajați: designerul Vladimir Malashonok

Canapele mari de colț pentru camera de zi – o idee bună pentru cei care nu vor să aglomereze spațiul de locuit cu mobilier suplimentar.

Interiorul unui apartament mare, proiectat de Vladimir Maloshonok; câștigător al premiului "Cel mai bun interior: casă de țară, apartament"

Designul acestui apartament de 200 de metri pătrați a fost gândit cu atenție în funcție de împrejurimile naturale. m pe o alee liniștită din centrul capitalei au definit cerințele de siguranță și intimitate. Proprietarul a proiectat-o pentru cazarea temporară a colegilor și oaspeților săi. Din acest motiv, proiectul nu a fost conceput ca o reflectare a individualității proprietarului, ci ca un spațiu confortabil pentru vizite temporare, unde se poate adăuga o notă personală, dacă se dorește. Pentru a realiza acest lucru, designerul, Vladimir Malashonok, a folosit o schemă de culori alb-negru, un model ritmic de podea, tavan și panouri de perete. O canapea mare de colț a devenit punctul focal al camerei de zi monocrome. Nu există mobilier, în afară de o canapea, o măsuță de cafea și un fotoliu. Acest lucru face ca spațiul să fie mai mare și lasă libertate de mișcare. Dormitorul este separat de zona de oaspeți printr-un singur perete cu un televizor încorporat.

Citește mai mult  Apartament brutal pentru un burlac: 55 de metri de idei originale
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: