Apartament cu un dormitor cu un dormitor la mezanin: arhitect Elena Bogatyreva

Caracteristica principală a acestui proiect este mezaninul, care a fost transformat într-un spațiu de dormit cu drepturi depline. Toate acestea au fost posibile datorită plafoanelor înalte și a unei construcții speciale realizate din ferme ușoare.

Organizarea dormitorului suspendat a fost o idee cheie în crearea conceptului de interior modern.

Informații despre apartament: Garsonieră de 36,3 mp. La etajul 2 al unei clădiri de cărămidă cu 3 etaje.

Proprietarul apartamentului: tânăr burlac.

Dorința clientului: lărgirea vizuală a spațiului existent și utilizarea ergonomică a spațiului util, organizarea unei cantități mari de spațiu de depozitare.

Dispunerea unui apartament studio după conversie.

Clădirea rezidențială în care se află acest apartament este situată pe o stradă laterală liniștită din centrul Moscovei și este un monument de arhitectură. Fațada clădirii este la fel de diferită de cea a blocurilor înalte contemporane, așa cum arhitectura interioară a apartamentului în sine este diferită de cea a locuințelor contemporane standard Tavane înalte de 3,5 m, hol de intrare spațios, bucătărie de șase metri.

S-a luat decizia de a transforma un apartament cu o cameră într-o garsonieră cu toate utilitățile necesare. Vizualizarea 3D a interiorului arată cum s-a schimbat apartamentul după reamenajare.. După ce peretele despărțitor neportant dintre bucătărie și cameră este demolat, se creează un spațiu mare de studio. Cel de-al doilea nivel a fost apoi amenajat pentru a găzdui un spațiu de dormit, eliberând astfel spațiu pentru a organiza o stație de lucru cu drepturi depline, în tandem cu rafturi de cărți încăpătoare.

Vizualizarea 3D a interioarelor demonstrează abilitatea designerului, care a reușit să creeze un spațiu confortabil și convenabil pentru viața unei persoane moderne într-un spațiu limitat. Designerul a avut grijă chiar și de un spațiu de dormit suplimentar pentru vizitatori Canapeaua din camera de zi se transformă într-un lounge cu drepturi depline.

Citește mai mult  O cameră dublă cu o loggie atașată: design de Diana Larina

Deoarece proprietarul a insistat pentru o renovare bugetară, apartamentul a fost finisat cu materiale ieftine și modeste. Decorul elegant compensează caracterul practic al decorului.

Micul hol are tot mobilierul necesar – un cuier, un puf și un suport pentru umbrele.

Finisajul este în tonuri de bej deschis, unele elemente.. Uși, mobilier.. în maro închis.

O parte a holului este o garderobă cu drepturi depline. Garderobă ascunsă în spatele unei uși glisante cu inserții de oglinzi.

O canapea de colț este folosită ca element de zonare pentru a separa zona de oaspeți și bucătăria.

Spațiul de sub scările care duc la primul etaj transformat în rafturi de cărți.

Un peisaj urban pe unul dintre pereți se îmbină perfect cu designul celorlalți pereți, acoperiți cu materiale decorative precum cărămida cu o nuanță gri.

Blatul de lucru al unității de bucătărie curge ușor în blatul de bar, înlocuind masa de luat masa.

Cada de baie combină funcția unei căzi și opțiunile unui duș.

Proprietarul a insistat să aibă portocale în baie. Includerea unui portocaliu vibrant diluează monotonia și înviorează starea de spirit.

Planificarea inteligentă a făcut posibilă transformarea unei băi mici într-o cameră confortabilă și funcțională maximizarea vizuală a spațiului.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: