De la un apartament cu o cameră la un apartament cu două camere cu un dulap în dormitor: proiect de Elena Pegasova

Garsonieră de 58 de metri pătrați. Camera a fost complet reproiectată. A ajuns să aibă o zonă spațioasă pentru oaspeți și un spațiu privat izolat.

Culorile luminoase și materialele naturale sunt elementele definitorii ale interiorului întregului apartament.

Detalii despre apartament: Apartament cu o cameră de 51,5 mp. .

Proprietarul apartamentului: tânără fată.

Dorințele clientului: Transformarea unui apartament cu un dormitor într-un apartament cu două dormitoare, vestiar, amenajare stil modern.

Plan după transformarea unui apartament cu o cameră în apartament cu două camere.

Sarcina principală, care a fost pus în fața proiectanților de apartament- Renovarea unui apartament cu un dormitor într-unul cu două dormitoare. Proprietarul apartamentului.. O fată tânără și activă Clientul și-a dorit o zonă de relaxare modernă și spațioasă pentru divertisment și un dormitor, un spațiu privat izolat. Rezultatul: zona spațioasă a bucătăriei găzduiește zona de oaspeți- o canapea și un televizor.

În dormitor, designerul Elena Pegasova a creat un dulap pe de o parte și un dormitor pentru fetițe pe de altă parte un fel de zonă de relaxare pe loggia. Balconul a fost decorat în stilul unei grădini de iarnă, cu un hamac suspendat și o mare de flori proaspete. Nu era loc decât pentru un birou pe hol. Baia conține o cadă destul de mare, o chiuvetă pe un blat mare și o mașină de spălat încorporată.

Apartament în stil modern. Motivele vegetale nu puteau fi mai bine încorporate în interior, aducând o aromă etnică.

Un fel de portal separă locul de muncă de hol. De asemenea, acestea au devenit parte a sistemului de depozitare dispus în jurul unei uși deschise.

Designerul a încercat să creeze un spațiu cât mai deschis posibil. Datorită deschiderilor, toate încăperile se îmbină perfect între ele.

Citește mai mult  Apartament în tonuri de bej: designer Tatiana Balaboshina

În zona de lucru, podeaua bucătăriei este fragmentată cu gresie întunecată, care conturează zona de luat masa.

Pentru ca bucătăria să nu încurce zona de lounge, camera de zi a fost separată de o bibliotecă.

Dormitorul este încântător de senin și proaspăt. Schema de culori pastelate este diluată cu verdeața luxuriantă a panoului de deasupra patului.

Proiectul designerului Elena Pegasova Cel mai bun design 3D plat de până la 70 mp. " la .

Check out alte modele noastre

Interiorul unui apartament dintr-un proiect al decoratoarei Anna Pavlova Interiorul apartamentului din proiectul decoratorului Anna Pavlova Interiorul apartamentului dintr-un proiect de AI-Studio
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: