Apartament cu vedere în centrul orașului Sankt Petersburg: designerul Polina Pidtsan

Mobilierul frumos și rafinat și designul interior al bucătăriei-sufragerie sunt completate de priveliștea frumoasă de la fereastra apartamentului mare de la etajul 6.

Amenajarea interioară a unui apartament din Sankt Petersburg de către designerul Polina Pidtsan, câștigător al concursului Best Apartment Design

O locuință cu o suprafață utilă de 130 mp și un living de 130 mp. m în centrul orașului Sankt Petersburg Priveliște magnifică a Catedralei Smolny de la una dintre camere. Designerul Polina Pidtsan și clienții, cu care proiectul a fost dezvoltat în înțelegere reciprocă, au decis să schimbe drastic aspectul pentru a transforma camera într-un spațiu comun mare în bucătăria-sufragerie foto. Deci, designul bucătăriei-sufragerie din casă a dus la crearea unei zone comune: o sală de mese cu două ferestre, combinată cu bucătăria și camera de zi. În fotografia din bucătăria-sufragerie, peretele despărțitor de susținere dintre sufragerie și camera de zi a fost transformat într-o unitate de rafturi cu două fețe, cu rafturi și spațiu pentru echipamente. Ușile batante din camera de zi duc la birou, unde ferestrele din podea până în tavan oferă, de asemenea, o priveliște frumoasă. Un mic hol albastru, un dormitor și un vestiar formează o zonă privată. Multe detalii interioare personalizate din desene personalizate. Mobilier, iluminat și decorațiuni, în special de mărci americane. Picturi ale artistei britanice Bella Pieroni. Covoare de mătase făcute la comandă. Rezultatul este un interior tipic neoclasic: scump, sofisticat, fără cusur.

Proiectul designerului Polina Pidtzan Participant la concursul "Best Apartment Design"

Citește mai mult  Apartament duplex în oraș: designerul Maksim Languev
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: