Casa de țară în stilul clasicilor moderni: design de Polina Pidtsan

Clasicii moderni sunt o modalitate sigură de a face un decor interior. Nu se plictisește niciodată, este mereu în tendințe, iar elementele de design ajută la crearea unor accente interesante.

Clasici contemporani în interiorul camerei de zi, un proiect al designerului Polina Pidtsan, câștigător al concursului "Cel mai bun interior: Apartament de casă de țară"

Un living spațios combinat cu o bucătărie și o sală de mese, două dormitoare, o cameră pentru copii și o terasă.. Această casă de țară de 170 de metri pătrați are o zonă de locuit spațioasă de cel puțin cinci metri pătrați. m este situat în Repino. Designerul Polina Pidtsan a dezvoltat un proiect în care clasicii moderni din interiorul camerei de zi și a altor camere sunt în armonie perfectă cu exteriorul casei, care este situat într-o zonă pitorească împădurită. În ceea ce privește decorul, livingul modern, în stil clasic, este pus în valoare de o oglindă de designer de la Christopher Guy și statuete de la Nows Home. Sala este decorată cu două pânze și șase gravuri ale artistului Stas Svetochenkov din Sankt Petersburg.

Terasa are o zonă de luat masa de vară, decorată cu console de lumânări și un living rotund.

Citește mai mult  Un apartament spațios în stil modern pentru un cuplu tânăr cu un copil mic: designerul Denis Sokolov
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: