Apartament în centrul Moscovei: designerul Serghei Nasedkin

Interior, în care partițiile glisante în apartament au fost baza soluției de design. Simplu, ușor, modern și elegant.

Proiect de interior realizat de designerul Serghei Nasedkin – participant la concursul "Cel mai bun design de apartament".

La prima vedere, acest apartament de 180 de metri pătrați din centrul Moscovei nu pare a fi o casă. Dormitorul dublu în stil contemporan are puține lucruri în comun cu alte proiecte similare acesta este un interior modern, concis și elegant. Schema cromatică este în mare parte monocromă, cu multă sticlă, aer și spațiu deschis, și doar baia cu un accent roșu aprins iese în evidență pe fundalul general restrâns. Punctul culminant al soluției de planificare a spațiului designerului Serghei Nasedkin sunt partițiile glisante din interiorul apartamentului. Ei separă camera de zi de bucătărie în această fotografie plană a unei partiții transparente. Ca rezultat, spațiul pare unitar și aerisit, dar clar împărțit în zone funcționale. Astfel, partițiile transparente din apartament rezolvă mai multe probleme în același timp.

Citește mai mult  Mister Maori: cum să aranjezi un dormitor, o cameră de zi, o bucătărie și un birou într-un apartament cu un dormitor
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: