Un apartament ascetic în București: designerul Serghei Nasedkin

Camera de zi cu canapea albă într-un apartament monocrom cu o schemă generală de culori "super minimalistă".

Proiectul de design interior al apartamentului alb al designerului Serghei Nasedkin – c├ó╚Ötig─âtor al concursului "Cel mai bun interior: apartament de cas─â de ╚Ťar─â"

Designerul Serghei Nasedkin a dezvoltat un proiect pentru un apartament din Bucure╚Öti cu o suprafa╚Ť─â total─â de 145 mp. Interiorul unei camere de zi cu o canapea alb─â, care stabile╚Öte tonul general al ├«ntregului apartament, atrage aten╚Ťia. Nu exist─â nimic str─âin, nici ├«n schema de culori, nici ├«n detaliile interiorului. Nimic nu distrage aten╚Ťia de la persoan─â ╚Öi de la via╚Ťa sa. Designul unei camere de zi cu o canapea alb─â este interna╚Ťional, ├«ntr-o schem─â de culori monocrom─â, cu accente armonios plasate. Cum ar fi o camer─â de epoc─â ├«ntr-o fotografie a unei camere de zi cu o canapea alb─â. Ideea solu╚Ťiei este foarte simpl─â: principalul lucru ├«n orice interior.. om. Cu at├ót mai viu ├«n timp ╚Öi spa╚Ťiu, c├ónd tablourile pitore╚Öti de pe pere╚Ťi sunt ├«nlocuite de ecranele plate.

Cite╚Öte mai mult  Gata pentru transformare: proiect de baie de designer Nina Voronyanska
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: