Apartament în stilul ecominimalismului: Designer Dina Mezhevova

Interioarele din piatră și lemn pentru cunoscătorii de frumusețe naturală nu tolerează detalii inutile: doar forme stricte și reliefuri delicate. O lumină inteligent aleasă a ajutat să facă apartamentul confortabil.

Interior cu piatră și lemn natural, proiect realizat de Dina Mezhevova, câștigător al concursului Best Apartment Design la

Un proiect care redefinește zonarea obișnuită a camerelor. Deși holul de intrare, camera de zi, sufrageria și bucătăria se află în același loc, diferitele utilizări ale "teritoriilor" nu sunt omogene sunt separate de pereți despărțitori din sticlă cu trei aripi. Când se gândea la conceptul unui apartament ecologic, designerul Dina Mezhevova a folosit în mod activ piatra în interior: a apărut în decorarea băilor, a fronturilor de bucătărie și a dormitorului. Astfel, materialul nu pare "rece", piatra pentru interior este gofrată și mată. O altă caracteristică a proiectului a fost utilizarea funcțională a spațiului de depozitare. Dulapurile erau ascunse în spatele unui cub gri din hol, iar nișele din panourile de perete erau folosite pentru a depozita statuete rafinate. Atingerea finală a aspectului casei este dată de numeroasele lămpi care dau o lumină caldă și de mai multe scenarii de iluminat.

Proiect de Dina Mezhevova Câștigătorul concursului pentru cel mai bun design plat la

Citește mai mult  Un interior confortabil în tonuri de ciocolată: un proiect de Olga Gushchina
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: