Apartament într-o clădire cu cinci etaje: designer Katerina Shalaeva

Designul interior al apartamentelor din clădirile cu cinci etaje poate fi "sovietic" în sensul bun al cuvântului. Acest interior este simplu, discret, în culori deschise, cu linii curate.

Proiectul designerului Katerina Shalaeva, câștigător al concursului Best Apartment Design Contest

Un designer care a lucrat la interiorul unui apartament dintr-o clădire cu cinci etaje de la începutul anilor 1950. Clădirea avea pardoseli din lemn și pereți despărțitori cu cadre din lemn, așa că s-au făcut lucrări de inginerie considerabile înainte de a termina apartamentul. Una dintre principalele dorințe ale proprietarului a fost ca apartamentul să fie cât mai luminos și mai aerisit posibil. Din acest motiv, proprietatea a fost reproiectată, integrând bucătăria și livingul, mărind baia și creând două dormitoare mari. Toate modelele tind să aibă un accent special, iar în acest caz, după cum se poate vedea în fotografia de decorare a apartamentului de designer, principalul punct de culoare a fost partiția dintre bucătărie și camera de zi, care atârnă un televizor.

Un proiect al designerului Katerina Shalaeva Locul al doilea la concursul "Cel mai bun design de apartament"

Citește mai mult  Forme simple și materiale nobile pe 70 m2: design by Design Tochka
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: