prestidigita╚Ťie: cum s─â transformi un mic dormitor cu dou─â camere ├«ntr-unul mare

Proiectul lui Andrei Rudogo poate fi recomandat ca o lec╚Ťie vizual─â despre cum s─â maximizezi spa╚Ťiul ├«ntr-un apartament. Fiecare camer─â este un set de metode experimentale ├«ncercate ╚Öi testate: de la oglinzi ╚Öi mozaicuri p├ón─â la un dulap invizibil ╚Öi o lamp─â de tavan. Ei bine, cine ar crede c─â aici sunt doar 56 mp.┬á?

Informa╚Ťii despre apartament: apartament cu dou─â camere ├«n centrul Moscovei, zona.. 56 de metri p─âtra╚Ťi. .

Dorin╚Ťele clien╚Ťilor Un interior luminos ╚Öi aerisit, cu o eficien╚Ť─â maxim─â a spa╚Ťiului.

Decorarea apartamentelor mici este ├«ntotdeauna o provocare pentru imagina╚Ťia unui designer: cum s─â faci un interior spa╚Ťios, luminos ╚Öi original, dar astfel ├«nc├ót totul s─â se potriveasc─â? Andrey Rudog a creat o solu╚Ťie elegant─â la aceast─â problem─â. Designerul nu numai c─â folose╚Öte ├«ntregul arsenal de ajutoare vizuale ├«ncercate ╚Öi verificate pentru a maximiza spa╚Ťiul culoare, sticl─â, mozaic, dar ├«╚Öi pune ├«n aplicare ╚Öi propriile dezvolt─âri.. cum ar fi un plafon luminos. Un finisaj alb ca z─âpada cu stropi str─âlucitori de culoare arat─â proasp─ât ╚Öi vesel, ├«n timp ce elementele arhitecturale interesante creeaz─â volum ╚Öi chiar intrig─â.

O oglind─â imens─â pe tot peretele dubleaz─â spa╚Ťiul din micul hol de intrare, iar un dulap ├«ncorporat cu u╚Öi albe aproape c─â se contope╚Öte cu peretele. Podeaua este c─âptu╚Öit─â cu pl─âci ceramice care imit─â lemnul ├«nchis: limita dintre hol ╚Öi zona de living este practic imperceptibil─â.

Coridorul spa╚Ťios curge ├«n spa╚Ťiul de locuit. Barul care separ─â livingul de pasaj joac─â rolul de grani╚Ť─â ├«ntre zone. Astfel, o parte a coridorului serve╚Öte ╚Öi ca sal─â de mese. Tavanul, pere╚Ťii, mobilierul ╚Öi corpurile de iluminat sunt albe, o culoare care m─âre╚Öte vizual dimensiunea camerei ╚Öi o face s─â par─â mai "aerisit─â". Decora╚Ťiuni interioare – nu decor, ci arhitectur─â: tavanul complex, cu mai multe etaje, face ca ├«nc─âperea s─â par─â mai ├«nalt─â, numeroasele surse de lumin─â fac ca ├«nc─âperea s─â par─â tridimensional─â. Texturile naturale ├«ntunecate – podeaua ╚Öi perdelele – fac camera alb─â ca z─âpada s─â par─â mai confortabil─â.

Cite╚Öte mai mult  Stilul de ╚Ťar─â combinat cu stilul colonial al casei de ╚Ťar─â: designerul Natalia Kalinina

Peretele de vizavi de canapea este căptușit cu tapet luminos cu dungi orizontale, o tehnică care extinde vizual camera și o luminează. De asemenea, pe peretele coridorului se află mici tablouri colorate, care nu mai pun accentul pe peretele gol.

Zona de lucru a buc─ât─âriei este amenajat─â neconven╚Ťional – ├«n dou─â linii de-a lungul pere╚Ťilor opu╚Öi. solu╚Ťie la ├«ndem├ón─â pentru camere mici ╚Öi alungite: datorit─â acestei amenaj─âri, nu numai c─â forma spa╚Ťiului este corectat─â, dar ╚Öi mobilierul de buc─ât─ârie nu este vizibil din zona de living. Peretele lateral este ocupat de un dulap ├«ncorporat. Nu numai c─â numeroase ustensile pot fi ascunse ├«n aceast─â unitate practic ├«nalt─â p├ón─â la tavan, dar ╚Öi un frigider. Panoul de sticl─â original face ca unitatea s─â nu se observe – u╚Öile arat─â ca un decor de perete. Panoul turcoaz este un alt accent izbitor vizibil din zona de living.

├«n dormitor, accentele turcoaz sunt plasate ├«mpotriva ferestrei – portalul ╚Öi perdelele retroiluminate adaug─â luminozitate interiorului laconic. Combina╚Ťia de culori a cuverturii de pat seam─ân─â cu cea a ferestrei. Luminile mici ├«ncorporate ├«n rafturile de deasupra c─âp─ât├óiului patului – un pic de m─ârire a spa╚Ťiului. Tavanul are o structur─â tridimensional─â.

Baia ro╚Öie ╚Öi alb─â se m├óndre╚Öte nu numai cu un mozaic contrastant, care multiplic─â volumul ╚Öi lumina din camer─â, ci ╚Öi cu un tavan str─âlucitor original. Aceasta este elaborarea autorului designerului, ├«ntr-un proiect care utilizeaz─â LED-uri. Acela╚Öi plafon ├«n buc─ât─ârie. Designul v─â permite nu numai s─â evita╚Ťi iluminatul suplimentar, deoarece tavanul inund─â ├«ntregul spa╚Ťiu cu lumin─â, dar, de asemenea, face ca camera mic─â s─â fie vizual mai ├«nalt─â. Suport de prosoape ro╚Öu – o rim─â colorat─â cu un perete de mozaic.

Cite╚Öte mai mult  Apartament cu o camer─â de zi spa╚Ťioas─â: designer Ksenia Yeloeva

Alte proiecte plate

Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de un designer Interiorul apartamentului din proiectul Mebius design studio Interiorul acestui apartament dintr-un proiect realizat de designer
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: