Dintr-un apartament cu o cameră într-o clădire de cărămidă cu 9 etaje – studio cu elemente de pop-art: proiectul lui Oleg Demchuk

Care spațiu din centrul apartamentului?? Camera de zi, bineînțeles! La urma urmei, stabilește tonul pentru întregul spațiu de locuit și este cea mai vizitată și cea mai populară cameră.

Studio plin de culoare: fotografie de design de apartament cu 1 dormitor.

Informații despre apartament: Apartament cu 1 dormitor de 60 mp. La etajul 9 al unei clădiri noi din cărămidă.

Proprietarul apartamentului: Femeie singură și autonomă, directoare a unui centru de publicitate și informare.

Dorințele clientului: Schimbați aspectul banal, folosind în mod rațional tot spațiul disponibil, faceți interiorul multifuncțional, deschis și, în același timp, găsiți un loc pentru spațiul personal și un colț de lucru.

Planul apartamentului cu 1 dormitor după modificări.

Privind proiectele de apartamente cu 1 dormitor, veți observa că acestea suferă adesea o transformare radicală. Iar acest proiect nu a scăpat de această soartă. Pentru a satisface nevoile estetice și funcționale ale clientului, s-a luat decizia de a modifica aspectul obișnuit al proprietății și de a transforma apartamentul cu un dormitor într-un studio spațios. O parte din peretele care despărțea bucătăria de living a fost demolat, creându-se un spațiu nou, cu o zonă mare pentru oaspeți în zona unită. Stilul interiorului studioului este destul de minimalist. Schema cromatică primară este deschisă și liniștită, cu roșu și elemente de artă pop art ca elemente de evidențiere.

Imaginile de design de studio arată cum apartamentul standard cu o cameră a fost transformat radical datorită zonării inteligente și paletei de culori.

Vestibul. După demontarea coridorului, în zona holului au fost construite două dulapuri: unul O a doua cameră este pentru depozitarea hainelor, a doua.. pentru ustensile de uz casnic.

Citește mai mult  Apartamentul într-o clădire nouă: Merită să faci un coridor

Camera de zi. Odată ce treceți pragul, veți vedea o canapea confortabilă cu cărți și o lampă de podea care vă invită să vă simțiți ca acasă. Ușile care duc spre dormitor au fost realizate din sticlă mată pentru a oferi livingului o lumină naturală amplă. Candelabrele și lămpile de podea, spoturile și iluminatul cu LED-uri sunt folosite ca iluminat principal și suplimentar.

Fiecare mic detaliu din interior a primit o atenție deosebită, inclusiv culoarea, forma și textura prizelor, a întrerupătoarelor și a suporturilor de tablouri.

Bucătărie. Această cameră reflectă perfect natura proprietarului apartamentului- Culoarea roșie activă a fronturilor mobilierului nu va permite proprietarului sau oaspeților săi să se plictisească, iar un colț de masă confortabil și unic este ideal pentru o cină romantică cu iubitul tău.

Dormitor. Aici se află un dulap încăpător, un pat dublu de dimensiuni normale și un colț de lucru. Dulapuri cu fronturi cu oglinzi visul oricărei femei. Nu numai că te fac să te privești din toate unghiurile, dar fac și spațiul să pară mai mare.

Baie. Interiorul acestei camere a folosit pe scară largă de mozaic lucios de diferite nuanțe, care în lumină artificială emite lumina soarelui. Există trepte confortabile care duc la cada de dimensiuni generoase. Acestea, ca și podeaua, sunt încălzite. Lumânări, petale de trandafir pe apă, un "cer înstelat" deasupra capului pentru relaxare de deasupra capului pentru a bloca distracțiile zilei și a vă relaxa.

Proiectul designerului Oleg Demchuk Cel mai bun design 3D pentru un apartament de până la 70 de metri pătrați. " la .

Catalog de proiecte plate

Interiorul apartamentului dintr-un proiect realizat de Le Atelier Interiorul apartamentului din proiectul decoratorului Anna Pavlova Interiorul unui apartament dintr-un proiect al arhitectului Dmitry Sorochan
Citește mai mult  Un studio într-o clădire din seria 137: design de Artur Chelnokov și Lyudmila Shvarts
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: