Apartament pe două niveluri în stil Art Deco: Proiect de Elena Zorina

├Än prezent, popularitatea apartamentelor duplex de pe pia╚Ť─â este de neegalat. ╚śi acest lucru este destul de u╚Öor de ├«n╚Ťeles: camere spa╚Ťioase, ╚Öi chiar situate pe dou─â niveluri, este un material excelent pentru ├«ntruchiparea ideilor de design.

Dou─â niveluri de ferestre sunt separate unul de cel─âlalt printr-o gril─â din fier forjat. Tija de perdea ca o bar─â de balcon are o func╚Ťie foarte important─â; un astfel de detaliu masiv adaug─â volum la camera de zi spa╚Ťioas─â.

Detalii despre apartament: Un apartament duplex la ultimul etaj al unei clădiri de 16 etaje într-un cartier vechi din București.

Proprietarii apartamentului: Mam─â, fiic─â, bunic─â.

Dorin╚Ťele clientului: Stil art deco ╚Öi combina╚Ťii de culori str─âlucitoare.

Planul de subsol al unei duplexuri: etaj inferior

Planul de subsol al unei duplexuri: ultimul etaj

Ce iese ├«n eviden╚Ť─â ├«n aspectul apartamentelor duplex? Acestea sunt structuri mari, bine planificate ╚Öi, de preferin╚Ť─â, la ultimul etaj, cu o priveli╚Öte uluitoare asupra ora╚Öului. Dispunerea standard a unei duplexuri este, de obicei, dup─â cum urmeaz─â: parterul este ocupat de zona comun─â, iar primul etaj de spa╚Ťiul personal al proprietarului apartamentului.

Designerul Elena Zorina, ├«n proiectul s─âu, a rupt cu tradi╚Ťia ╚Öi a mutat zona de oaspe╚Ťi la primul etaj. La cererea clientului, camera de zi ╚Öi buc─ât─âria au fost separate, camera de zi m─âsur├ónd ( 60 m┬▓. . ) conectat la lobby. Rezultatul este un spa╚Ťiu grandios ╚Öi primitor, conceput ca unul singur.

A existat o problemă atunci când au construit scara care leagă cele două niveluri plate: constructorii au proiectat scara, care este mică în lungime și foarte abruptă. Prin urmare, a fost necesar să ne adresăm organismelor oficiale pentru a aproba extinderea deschiderii, care a fost considerabil extinsă și prelungită.

Cite╚Öte mai mult  To╚Ťi oamenii mint

Decorul se bazeaz─â pe ornamentele art deco din stuc. Ecourile sale se reg─âsesc ├«n balustrada din fier forjat a sc─ârii, ├«n ├«ncadrarea ferestrelor, ├«n ornamentele din marmur─â de pe podea ╚Öi ├«n panourile mulate din camera de zi. Toate imaginile din decor sunt realizate dup─â schi╚Ťele autorului.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: