Apartament pentru cazare temporară: arhitect Serghei Nasedkin

Pentru a decora o casă de la malul mării, designerii optează adesea pentru un stil rustic naiv. Dar arhitectul Serghei Nasedkin crede că pentru oamenii care sunt obișnuiți cu ritmul modern de viață, cea mai bună alegere este un interior tehnologic, ușor, plin de lumină de aer și de toate farmecele civilizației.

Peretele negru este centrul compozițional al spațiului de locuit. Accentul în această zonă este accentuat și mai mult de mănunchiurile de lemne de foc care imită vatra domestică.

Informații despre apartament: apartament de 68 mp.
Sochi.

Proprietarii apartamentului: cuplu căsătorit.

O dorință a unui client: creați un spațiu luminos, aerisit și plin de lumină.

Layout plat după conversie.

Pentru a crea un interior confortabil și cald, trebuie să găsiți combinația optimă de tehnologii, materiale, culori, forme arhitecturale și de mobilier. Adesea, un arhitect, atunci când lucrează la un proiect, trebuie să fie un psiholog, încercând să înțeleagă și să realizeze diferitele dorințe ale clientului. În același timp, sunt luate în considerare atât posibilitățile economice ale clientului, cât și specificul spațiului de locuit cu care se lucrează, precum și criteriile de estetică și stil.

Arhitectul Serghei Nasedkin a reușit să creeze un interior modern, dar funcțional și confortabil, indiferent de faptul că scopul acestui apartament este de a fi folosit ca o cameră de zi să își servească proprietarii doar în vacanța de vară.

Designul camerei de zi, precum și designul dormitorului din apartament, au un concept comun de design. Spațiul de locuit este decorat în culori deschise, cu accente contrastante, și respiră prospețime, Camera este mobilată cu un perete de sticlă, iar o abundență de decoruri texturate conferă interiorului un aer deosebit.

Citește mai mult  Un apartament confortabil în nordul Moscovei: designerul Igor Kazakov

Spațiul este zonat doar cu pereți despărțitori din sticlă și jaluzele.

Formele de mobilier sunt foarte funcționale și tehnologice.

Masa de sufragerie are forma unei coloane alungite care se sprijină pe bețe de lemn.

Zona de dormit este separată de restul spațiului cu dulapuri și obloane, în spatele cărora se află o zonă umedă.

Designul dormitorului din apartament este în concordanță cu conceptul general- finisaje ușoare, fără obiecte de prisos, accesorii minime expuse.

Proiectul designerului Serghei Nasedkin concurent "Cel mai bun design 3D al unui apartament de până la 70 mp. .» la .

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: