Apartament cu trei camere pentru o familie tânără: designer Marina Sarkisyan

Interior în stil clasic și paletă argintie-albastră. Culoarea camerei copiilor a fost aleasă în favoarea unui albastru cer strălucitor. Un astfel de dormitor te face să vrei să visezi.

Schema de culori pentru camera copiilor, realizată de Marina Sarkisyan, participantă la concursul "Cel mai bun design textil de interior".

Culorile primare folosite de designerul Marina Sarkisyan în decorarea interiorului acestui apartament cu două camere sunt albastru, bej, alb, turcoaz. În decorațiuni sunt folosite indicii clare ale stilului clasic: muluri, aurire, oglinzi, candelabre și candelabre cu pandantive de cristal. Culorile pentru camera unui copil sunt de obicei pastelate. Dar nu în acest apartament. Aici, dormitorul copiilor este în cea mai bogată culoare: cerul poate fi văzut doar ridicând ochii spre tavan. Culoarea peretelui pentru camera copiilor, albastru aprins, completată de textile în aceeași nuanță. Designerul a folosit țesăturile companiei italiene Simta ca bază pentru decorarea țesăturilor. Prin urmare, decorul textil este probabil cel mai memorabil element de decorare a acestui apartament.

Citește mai mult  Interioarele alb-negru ale unui mic apartament: designerul Angelika Marzoeva
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: