Apartament pentru o familie t├ón─âr─â cu solu╚Ťii de iluminat interesante: designer Maria Vasilenko

O decorare frumoasă a apartamentului, în care corpurile de iluminat joacă un rol special. Fiecare are un design unic care creează o atmosferă specială în fiecare cameră

Proiectul designerului Maria Vasilenko – un participant la concursul Stylish Lighting Design

Designerul de interior Maria Vasilenko a lucrat la interiorul unui apartament de 112 metri p─âtra╚Ťi din Kiev.The m pentru o familie t├ón─âr─â. S-a decis ca decorul s─â fie modern, cu elemente de art deco. Sarcina a fost de a crea senza╚Ťia unui apartament spa╚Ťios, iar ├«mp─âr╚Ťirea clar─â ├«n camere a restric╚Ťionat percep╚Ťia general─â a spa╚Ťiului. Astfel, camera de zi a fost combinat─â cu buc─ât─âria. Dup─â cum se poate vedea ├«n fotografia apartamentului frumos finisat, acesta m─âre╚Öte vizual dimensiunea zonei comune ├«n ansamblu. Un alt efect deosebit a fost ob╚Ťinut prin decorarea pere╚Ťilor desp─âr╚Ťitori de camer─â cu dou─â tipuri de panouri. Fotografia apartamentului frumos decorat arat─â panoul l─âcuit alb ├«n relief ╚Öi contrastul de culoare ╚Öi textur─â al furnirului de stejar. Produsele de iluminat de la fabrica italian─â Masiero nu pot fi trecute cu vederea ├«n fotografie. Fiecare lamp─â din Eclecttica are o func╚Ťie proprie ╚Öi un design unic, ceea ce confer─â ilumin─ârii fiec─ârei ├«nc─âperi o atmosfer─â special─â.

Cite╚Öte mai mult  Bucure╚Öti: apartament de 43 mp.
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: