Apartament pentru o viață confortabilă: designer Alla Averina, decorator Lara Zertsova

Pereții albi, tapițeria maro și materialele naturale creează o atmosferă armonioasă și rezervată. Iar zidăria din cărămidă din interiorul apartamentului și picturile de pe pereți adaugă un accent de modă decorului.

Un proiect realizat de designerul Alla Averina și decoratoarea Lara Zertsova, participante la concursul Best Interior: Apartament de casă la țară

Designerul de interior Alla Averina și decoratoarea Lara Zertsova au lucrat la amenajarea unui apartament de 220 de metri pătrați din Kiev. . La cererea clientului, acesta a fost împărțit într-o zonă generală și una privată. Bucătăria este separată de coridor printr-un perete despărțitor, iar zidăria de cărămidă este delicat integrată în stilul apartamentului. Holul duce la zonele private ale dormitorului principal, camerei copiilor, biroului și băilor. Toate camerele de utilitate sunt ascunse de uși invizibile. Materialele naturale, cum ar fi lemnul, piatra și sticla, sunt folosite pe scară largă în decorarea camerelor, în timp ce zidăria din cărămidă din apartament adaugă un accent modern la interior. Zona comună combină bucătăria, livingul și holul. Bucătărie în plan deschis, cu o insulă, care dă acces la un balcon. Suprafață de lucru suplimentară, folosită și ca masă de luat masa. O combinație de diferite tipuri de iluminat ajută la crearea atmosferei potrivite în funcție de starea de spirit și de nevoile familiei.

Citește mai mult  Dintr-un apartament cu o cameră într-o clădire de cărămidă cu 9 etaje - studio cu elemente de pop-art: proiectul lui Oleg Demchuk
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: