Apartament pentru un tânăr: designer Nadezhda Martynova

Un spațiu strict și unitar, fără stereotipuri de gen. Cine spune că culorile intense nu se potrivesc cu interioarele bărbaților??

Proiectarea unui dormitor pentru un tânăr de către Nadezhda Martynova, concurentă la concursul "Cel mai bun interior: casă de țară, apartament"

Nadezhda Martynova a reușit să creeze un design al unui apartament pentru un tânăr, departe de stereotipurile de gen. În acest proiect nu există arme sau piei de tigru, care fac adesea parte dintr-un mediu tipic masculin interioare, iar sentimentul de stabilitate și coerență este creat de formele mari și clare. Holul de intrare este separat de bucătărie și living printr-un bloc monolit cu o nișă pentru televizor, iar un bar de mic dejun din piatră împarte spațiul unic rezultat. Camera de zi, ca și dormitorul, este decorată viguros și îndrăzneț, aici și acolo nuanțe bogate de fuchsia, burgundia și violet. În același timp, dormitorul pentru un tânăr a devenit probabil cea mai austeră cameră din apartament prin utilizarea tonurilor de gri și auriu.

Citește mai mult  București: apartament de 32 mp. Amenajarea biroului din Novy Arbat
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: