Apartament personalizat cu geometrie complexă a acoperișului: designer Volodymyr Rakhmistrovsky

Apartamentul loft este situat în mediul rural. La prima vedere, acesta este un interior "simplu loft", dar o privire mai atentă dezvăluie multe idei de design neobișnuite.

Un proiect realizat de designerul Volodymyr Rakhmistrovskyy, câștigător al concursului "Cel mai bun interior 3D al unui apartament studio" la .

Elaborarea unui proiect pentru un apartament nou, practic "├«n pod", Volodymyr Rakhmistrovskyy ar trebui s─â fie neutralizat─â de geometria complex─â a acoperi╚Öului. Tavane cu grinzi joase ╚Öi grinzi "m─ân├ónc─â" cea mai mare parte a celor 75 de metri p─âtra╚Ťi de spa╚Ťiu utilizabil.. Dar proiectarea de apartamente non-standard un teren fertil pentru imagina╚Ťia autorului. Num─ârul mic de ferestre, de exemplu, a dus la crearea unei ferestre cu oglind─â fals─â, care reflect─â o mic─â peluz─â deasupra unei cabine de baie independente. O alt─â gr─âdin─â ca un mic copac liber atrage aten╚Ťia de la zidurile joase. Vizual "alungit" Culori deschise, lamele verticale de-a lungul peretelui liber ╚Öi pere╚Ťii de sticl─â din camera de du╚Ö. Atingerea final─â, cum ar fi canapeaua din piele ro╚Öie, d─â via╚Ť─â acestui interior simplu, ad─âug├ónd o not─â de senzualitate. Descrierea acestui proiect de amenajare a locuin╚Ťei nu ar fi complet─â f─âr─â a enumera numeroase sfaturi pentru petrecerea timpului liber: vizionarea de filme pe un ecran mare, conversa╚Ťii intime la un pahar de vin sau cititul unei c─âr╚Ťi.

Cite╚Öte mai mult  Apartament futurist, dar surprinz─âtor de confortabil: Geometrix Design
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: