București: studio 56 mp.

Micul apartament are un home cinema, două locuri de muncă și o garderobă. Interiorul s-a pretat cu ușurință la modificări minore pentru a găzdui noul membru al familiei, păstrând în același timp senzația de spațiu.

Acest mic apartament a întâlnit de trei ori noii săi proprietari. La început a fost doar unul, apoi au fost doi. Și în curând a apărut un alt membru al familiei care trebuia să fie acomodat.

Informații despre proiect:
Locație: București, România
Amprenta la sol: 48 mp. Noua noastră casă are 56 m², după ce am replanificat-o la 56 m².
Anul: 2007
Designer: Stanislav Orekhov
Studioul lui Stanislav Orekhov

În imagine: Stanislav Orekhov, designer

Principalele avantaje ale acestui apartament sunt amenajarea în plan deschis, un balcon mare și un singur stâlp de susținere, care a trebuit să fie ascuns sau făcut să se potrivească. Aceste condiții de bază permit, de obicei, să se ia în considerare diferite opțiuni de reamenajare a unui apartament. Singurul lucru negativ este că trebuie să trageți conducta de ventilație din bucătărie prin tot apartamentul. Dar problema a fost ușor de rezolvat prin ascunderea acestuia în tavanul de la nivelul inferior. Bucătăria a fost mutată, iar balconul a fost adăugat la bucătărie fuzionează. Ca un plus, apartamentul are ferestre panoramice mari. Au existat unele complicații cu reamenajarea oficială a apartamentului, dar proprietarii au fost pregătiți pentru asta.

Prin adăugarea unui balcon, dimensiunea apartamentului a crescut cu 8 metri pătrați. . Zona de lucru și de dormit a fost înlocuită cu un balcon. Destul de mult spațiu este pus la dispoziție pentru camera de zi și bucătărie. Pentru a accentua senzația de spațiu deschis, au fost adoptate un design minimalist și absența oricărui perete despărțitor, precum și lipsa mobilierului. Aici au fost folosite perdele filetate în loc de pereți despărțitori pentru a separa camera de zi de zonele de lucru și de dormit.

Citește mai mult  Apartament cu 3 camere în casa din seria 1.090: design de Maria Zalnova

Cantitatea mică de mobilier este compensată de sistemul de depozitare, care este bine gândit în detaliu. Există un sistem de garderobă la intrare: un.. Închis ( cameră întunecată ) și cealaltă deschis. Podiumul de sub pat este foarte funcțional. Se compune din sertare mari extensibile. Bucătăria, în ciuda dimensiunii sale modeste din punct de vedere vizual, este foarte spațioasă. Pe lângă mobilierul de bucătărie pe care îl putem vedea, există rafturi suplimentare ascunse în blatul de bar. În camera de zi, peretele adiacent băii oferă rafturi suplimentare pentru depozitarea lenjeriei de pat și a prosoapelor.

Dar cel mai important.. Interiorul poate fi transformat cu ușurință. Se poate adapta atât la viața unei singure persoane, cât și la o familie mică de trei persoane. Există suficient spațiu pentru ca toată lumea să trăiască și să lucreze în confort.

Planul de etaj arată apartamentul ca un dreptunghi regulat cu un balcon mare cu geamuri. S-a decis să se profite la maximum de acest avantaj. Când a sosit băiețelul, pătuțul său a fost așezat lângă fereastră, în loc de birou. Există, de asemenea, o masă de schimb și un spațiu de depozitare pentru articole pentru copii.

Iluminatul perimetral încastrat iluminează camera de zi și zona de lucru din bucătărie, în timp ce luminile suspendate luminează camera Un tejghea de bar care servește și ca masă de luat masa.

O gamă armonioasă de culori de alb și roșu-brun bogat oferă fundalul perfect pentru piatra naturală din bucătărie și coloană.

Pentru decorare se folosesc numai materiale naturale, cum ar fi lemnul, pielea și piatra naturală. Vrei doar să te plimbi desculț.

Citește mai mult  Două apartamente au fuzionat: designerul Anton Semikin

Plafonul cu mai multe niveluri este necesar pentru a ascunde o conductă de ventilație. Dar, în afară de scopul pur practic, este și foarte decorativ. Din punct de vedere vizual, tavanul cuprinde bucătăria într-o mică nișă confortabilă.

Dormitorul este un pat făcut pe un podium, împrejmuit de restul camerei cu perdele ușoare de fir de ață. Podiumul este prefabricat și căptușit cu plută rezistentă și gofrată.

Pentru spațiul de lucru adiacent podiumului, a fost comandat un blat de lucru din sticlă, realizat exact la dimensiunea nișei. Rețineți că monitorul computerului se poate roti la 180° și "muncă" Un ecran de televizor la care să te uiți înainte de a te culca.

Canapea din piele.. un fotoliu home cinema. Proiectorul se află sub tavan, boxele de o parte și de alta a canapelei. Iar ecranul este suprafața albă și plată perfectă a peretelui opus.

O coloană de marmură pare să emane căldură în soarele care apune. Aceeași piatră este folosită pentru un raft pentru monitoare, care curge ușor în pervazurile ferestrelor.

Dormitorul este dotat cu iluminare la căpătâi și perdele grele pentru a asigura un somn bun în weekend. Observați că iluminatul este integrat și în coloanele care încadrează zonele de lucru și de dormitor.

Al doilea birou de calculator este clar vizibil din această vedere. Există suficient spațiu pentru două scaune pivotante, astfel încât cei doi să poată lucra fără să se deranjeze unul pe celălalt.

Baia este căptușită cu travertin cald. Tavanul sculptat în mod complicat ascunde lămpi cu lumină blândă.

Apartamentul a renunțat la candelabru. Lumina provine de la sloturi de tavan, lămpi de masă, lumini montate pe coloane și lumini de insulă de bucătărie. Cu orice sursă de lumină, umbra perdelelor creează un model capricios care înlocuiește orice tapet.

Citește mai mult  3 modele pentru o casă cu mansardă

Frigiderul este ascuns într-o nișă, care este atașată la baie și ascunde cutia de ventilație.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: